Вујадин Савић: Љепотом до трофеја!

Штопер Црвене звезде уверен у освајање "дупле круне".

Фудбал 21.03.2019 | 08:45
Вујадин Савић: Љепотом до трофеја!
Фудбалери Црвене звезде добили су од Владана Милојевића три дана да "напуне батерије", а од четвртка ће поново на терен. 

Паузу због термина за репрезентације, црвено-бели ће искористити за додатно уигравање уочи одлучујућих утакмица у борби за "дуплу круну".

"Наравно да нам годи неколико дана одмора, у последње време смо играли у ритму среда-субота и осети се благи умор. Користимо прилику да напунимо батерије пре него што се вратимо на Маракану где нас, као и увек, чека напоран рад. Сада ћемо имати више времена на тренинзима да порадимо на стварима на којима иначе, због густог распореда, не стижемо", испричао је Савић за клупски сајт.

Звезда је овог марта дала осморицу репрезентативаца, тако да ће екипа бити прилично ослабљена на тренинзима, али један од капитена не види проблем због тога.

"То је велика част за сваку екипу, драго ми је због мојих саиграча. Континуирано добре игре у Звезди, свакодневни напоран рад и преданост фудбалу дали су резултате. Наравно да ће нам фалити на тренинзима део екипе, али у репрезентацијама се ради на врхунском нивоу и сигуран сам да ће нам се вратити још спремнији. Гледаћемо утакмице и подржаваћемо наше другове".

Црвено-бели су на паузу отишли са седам бодова више од другопласираног Радничког из Ниша. Ако задрже ту предност, у плеј-оф ће ући са четири бода више. Још три кола остало је до поделе на горњи и  доњи део табеле, а ривали актуелном шампиону биће Мачва и Пролетер код куће и Бачка у гостима.

"Приближавамо се плеј-офу, циљ нам је да очувамо предност коју имамо до поделе бодова, да забележимо све три победе до краја овог дела првенства. Знамо да то није лак посао, али ми смо Црвена звезда и увек идемо на победу. Драго ми је што прву следећу утакмицу играмо на свом терену и позвао бих навијаче да дођу да нас подрже потив Мачве у што већем броју. Одлична је посета на нашем стадиону у пролећном делу првенства и нема разлога да не наставимо у истом ритму. Ми ћемо на терену дати све од себе да свој посао урадимо што боље могуће, да навијачи могу да уживају у лепој утакмици препуној атрактивних потеза и голова и наравно, оно што је мени најважније, у нашој мирној мрежи", прижељкује Савић.

Звездини фудбалери доминирају ове сезоне у броју постигнутих голова када је реч о Суперлиги. У досадашњих 27 утакмица дали су 71 гол - чак 20 више од идућег на тој дабели, нишког Радничког - а примили су свега 14, колико и Партизан, с тим да су црно-бели постигли 31 мање од "вечитог ривала".

"Од самог почетка првенства говоримо да идемо на 'дуплу круну'. Урадили смо велику ствар у Европи, донели много радости нашим навијачима, али све то треба да крунишемо освајањем титуле и Купа. На добром смо путу, побеђујемо, играмо леп фудбал и уверен сам да ће нас то одвести до двоструке радости на крају сезоне", истакао је Вујадин Савић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар