"Билд" открио карте Нијемаца! А Србија...?

Ко ће играти за "Орлове"? Утакмица између Немачке и Србије нема резултатски значај, али свакако ће много тога открити о потенцијалним екипама које ће ускоро започети квалификације.

Фудбал 20.03.2019 | 13:00
"Билд" открио карте Нијемаца! А Србија...?
Како ствари стоје, много више главобоља има селектор "орлова" Младен Крстајић који не може да рачуна на већи број повређених играча.

Добра ствар је што би се неко из групе повређених могао да буде на располагању селектору за квалификациони меч са Португалом који се игра у понедељак, 25. марта у Лисабону.

"Имамо седам повређених играча који нису допутовали, за нас веома битних. Матић који неће играти ни против Португала, као и Пријовић...А до четвртка чекамо да видимо каква је ситуација са Тадићем, Коларовим, Митровићем, Костићем.Чекамо да нам се прикључе. Исто као и Фејса који би требало да буде са нама у Лисабону. Што се тиче играча који су овде, сигурно да момци имају квалитет и желе да се покажу. Немце, дакле, поштујемо као фудбалску велесилу, али и наши играчи желе да се покажу и докажу", рекао је Крстајић уочи сусрета са Немцима. 

Верује се да би у задњој линији могли да заиграју Рукавина, Миленковић, Вељковић и дебитант Богосавац, у сердини Лукић и Милинковић-Савић, испред њих Гаћиновић, Љајић и Радоњић и у шпицу Лука Јовић. 

Наравно, то је једна од варијанти, док код Немаца, постоји више верзија. "Билд" је уверен да ће Јоаким лев извести на терен тим у формацији 4-3-3. Према њима, на голу ће бити Тер Штеген, као спољни Клостерман и Халстенберг, централни дефанзивци Тах и Зиле. 

На средини се очекују Гиндоган, Џошуа Кимих у новој улози и Каи Хаверц, а у навали Брант, Сане и Тимо Вернер. 

Како год било, треба очекивати занимљив меч у Волфсбургу.

Могући састави:

20.45 Немачка - Србија

Стадион: Фолксваген арена
Капацитет: 26.000
Судија: Роберт Меден (Шкотска)

Немачка: Тер Штеген - Клостерман, Тах, Зиле, Халстенберг - Гиндоган, Кимих, Хаверц - Брант, Вернер, Сане

Србија: Дмитровић - Рукавина, Миленковић, Вељковић, Богосавац - Лукић, Милинковић Савић - Гаћиновић, Љајић, Радоњић - Јовић

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар