Јовић мотивисан пред Њемачку!

Биће све само не пријатељска утакмица! „Нама такође фали неколико искусних играча, али то не значи да ћемо од устати од намере да остваримо позитиван резултат“, поручио је млади голгетер.

Фудбал 20.03.2019 | 11:15
Јовић мотивисан пред Њемачку!
Млади нападач Ајнтрахта Лука Јовић један је од игрча који су обележили досадашњи ток сезоне у европском фудбалу, па су стога велика очекивања и овдашње јавности уочи старта квалификација за Европско првенство.

Орлови ће имати врло паклену генералну проверу у среду против Немачке у Волфзбургу. Панцери су отпочели смену генерација и врло су мотивисан за овај меч.

"Јако битна утакмица и окупљање, почетак квалификација. Немци имају велики притисак због Лиге нација, ми идемо тамо опуштено, с намером да забележимо позитиван резултат и одемо срећни и задовољни у Португалију, спремни за почетак квалификација. Не знам још да ли ћу почети утакмицу, биће специфична атмосфера за игру, али морамо да будемо спремни за то", поручује Јовић.

Немци су испали у нижи ранг Лиге нација што је натерало Јоакима Лева да направи значајне промене.

"Променили су тим, али имају јако велики фонд играча. Неке искусније фудбалере су заменили са неколико младих, али очекујемо да изведу квалитетан састав. Ово је за њих све само не пријатељска утакмица. Нама такође фали неколико искусних играча, али то не значи да ћемо од устати од намере да остваримо позитиван резултат", поручио је млади голгетер.

Утакмица између Немачке и Србије на Фолксваген арени почиње у 20.45 (Спортклуб 1).

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар