Посљедњи дани Дивне Карлеуше

Дивна Карлеуша није умрла од посљедица рака?! Ево шта се дешавало само дан прије кобног 3. марта! Јелена је мајку молила да уради само једно!

Србија 19.03.2019 | 14:53
Посљедњи дани Дивне Карлеуше
Дивна Карлеуша преминула је 3. марта од посљедица опаке болести, а новинарка се мјесецима уназад борила, уз свесрдну подршку своје кћерке Јелене Карлеуше. Њих двије су се чуле само неколико сати прије смрти познате радијске водитељке, а видјеле су се у петак увече, само тридесетак сати прије кобног исхода.



Њих двије су се видјеле у једном ресторану гдје су заједно вечерале. Према ријечима извора, Дивна је те вечери признала кћерки да је искашљавала крв.

- Иако је током јануара мјесеца Дивна посјетила болницу у Истанбулу и тада су јој урађени сви потребни прегледи, у њеном организму није било ћелија канцера. Међутим, усљед терапије њена плућа почела су да крваре. Чак је и током поменуте вечере искашљавала крв. Јелена је то примијетила и рекла јој да одмах сутрадан треба да иду у болницу, али будући да је била спријечена да буде уз њу због наступа, инсистирала је да се она сама јави љекарима. У недјељу ујутру је преминула - пренијели су медији, по писању Скандала. 



- Како ствари стоје, за Дивну није било спаса и да је послушала Јелену и да се обратила дан раније љекарима! Нажалост, сви напади којима је ЈК била изложена од почетка ове године, Дивну су дотукли. Као да је изгубила вољу и жељу за животом! Баш је Саша Поповић изјавио да се посљедњих дана свог живота поприлично намучила и да се практично одморила. Када је сазнала страшне вијести пошто је Јелена слетјела на аеродром са наступа, пјевачица је отишла право у болницу гдје се побринула за мајку. Она ју је обукла и припремила за посљедњи испраћај. Чак ју је и нашминкала, сви смо се питали како је смогла снаге - објаснио је извор.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар