Куп БиХ - жријеб: ''Српски Хофенхајм'' на Сарајево!

Слога преко Сарајева гледа ка финалу Купа БиХ! Екипа из Горњег Црњелова није имала среће на жријебу полуфинала Купа БиХ, гдје ће играти против лидера Премијер лиге БиХ, Сарајева.

Фудбал 19.03.2019 | 12:45
Куп БиХ - жријеб: ''Српски Хофенхајм'' на Сарајево!
Фудбалери Слоге из Горњег Црњелова нису имали среће на жријебу полуфинала Купа БиХ, јер су за ривала добили екипу Сарајева, лидера Премијер лиге БиХ и по многима главног кандидата за освајање дупле круне.

Ипак, сигурно да се у Семберији неће предати, него ће против реномираног противника покушати да покажу да овогодишњи резултати у првенству Републике Српске, али и Купу БиХ, нису случајност.

"Сигурно да је Сарајево противник за респект и најбоља екипа у БиХ. Биће то празник фудбала за све у Семберији. Част нам је да играмо са тако великим клубом, а то је права награда за моје фудбалере, који су током прошле и ове године скренули пажњу на себе остваривши одличне резултате", рекао је за МОНДО тренер Слоге Драган Мићић одмах по завршетку жријеба, који је одржан у Сарајеву.

Слога ће у првом мечу бити домаћин 3. априла, док је реванш на "Кошеву" седам дана касније.

"Постоји могућност да у договору са челницима клуба, због великог интересовања, овај меч одиграмо на Градском стадиону у Бијељини, а не у Великој Обарској, гдје смо играли до сада."

Гдје год буде одигран тај сусрет, сигурно да ће публика имати разлога да ужива.

"Даћемо све од себе да пружимо што јачи отпор и покушамо на тој утакмици на нашем терену остварити повољан резултат, па ћемо видјети шта ће бити у реваншу", поручио је Мићић.

У другом полуфиналу састаће се Широки Бријег и федерални прволигаш ТОШК из Тешња.

Прве утакмице заказане су за 3. април, док су реванши седам дана касније.

КУП БИХ - ПОЛУФИНАЛЕ:

Слога (Горње Црњелово) - Сарајево

Широки Бријег - ТОШК (Тешањ)

ОМЛАДИНЦИ

Данас је одржан и жријеб полуфинала Купа БиХ за омладинце. Парови су: Борац (Бањалука) - Слобода (Тузла) и Сарајево - Зрињски (Мостар). И ове утакмице на програму су 3. и 10. априла.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар