Срећни Покетино не размишља да напусти Тотенхем!

Тренер фудбалера Тотенхема, Маурисио Покетино, рекао је да је "врло срећан" у клубу, али да не размишља дугорочно по питању будућности.

Фудбал 20.03.2019 | 21:40
Срећни Покетино не размишља да напусти Тотенхем!
Покетино је пре 10 месеци продужио уговор на још пет година и рекао је да то не би урадио да није посвећен клубу.

Спекулисало се да ће Покетино преузети Манчестер јунајтед у децембру, али тада је за привременог тренера постављен Оле Гунар Солскјер. Такође, шпански медији спекулисали су да ће Покетино преузети Реал Мадрид, а управа клуба вратила је на клупу Зинедина Зидана.

"Врло сам срећан у Тотенхему. Имам уговор на још четири године. Можда 99 одсто мојих колега другачије размишљају. Уживам свакога дана, а оно што се догоди сутра, биће последица онога што се данас догоди. Али, не размишљам дугорочно. Када сам потписао уговор, то сам урадио јер сам био срећан", рекао је Покетино.

После 30 кола у Премијер лиги Тотенхем је трећи на табели, а екипа се пласирала у четвртфинале Лиге шампиона, упркос томе што није довела ниједног играча у последња два прелазна рока. Покетино верује да је клуб постигао више од очекиваног.

"Нико није мислио да ће се Тотенхем борити за трофеје ове године, поготово после улагања других клубова који су се појачали. Клубова који морају да освајају титуле. Тотенхем је другачији, али упркос свему, ми смо још у борби због наших заслуга. Надамо се да ћемо ову годину добро завршити", навео је аргентински тренер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар