Дан мрмота у Њукаслу!

Све је у длаку исто као пре годину дана! Поглед на табелу после 31. кола прошле и ове сезоне је невероватан, када су Свраке у питању.

Фудбал 19.03.2019 | 17:15
Дан мрмота у Њукаслу!
Постоји чувени амерички филм „Дан мрмота“ са Билом Маријем у главној улози, у којем сваког дана преживљава све потпуно исто као претходног. И тако у бесомучно круг, док се једном та „чаролија“ не разбије.

Тако се данас, вероватно, осећају навијачи Њукасла, јер је за њих поглед на табелу Премијер лиге нестваран. Потпуно је, у длаку, исти као пре годину дана!

Њукасл је и лани и сада после 31 одигране утакмице имао девет победа, осам ремија и 14 пораза и потпуно идентичну гол-разлику: 31 дати и 40 примљених голова. И пре годину дана је то било довољно за 13. место, као што је и сада... Једино је окружење другачије.

У марту 2018. први испод црте био је Кристал Палас са 30 бодова, док је сада ту Кардиф са 28. Самим тим су и шансе Њукасла веће да обезбеди опстанак у лиги. Лани је чак успео да се извуче до 11. позиције, са 11 бодова више од првог дављеника Свонсија.

Ни сада немају Свраке претежак распоред. До краја првенства, од тимова из врха, састаће се са Арсеналом у гостима и са Ливерпулом код куће. Али биће им ривали и екипе што су испод њих на табели: Кристал Палас, Брајтон, Саутемптон и Фулам.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар