Човић: Ускоро је могућ договор

Предсједник Хрватске демократске заједнице БиХ (ХДЗ БиХ) Драган Човић обратио се јавности након данашње сједнице Предсједништва ове странке у Мостару рекавши како су ускоро могући договори о формирању Савјета министара БиХ.  

Босна и Херцеговина 18.03.2019 | 13:48
Човић: Ускоро је могућ договор
Говорећи о формирању Савјета министара БиХ, Човић је казао како представници три странке морају донијети заједничку изјаву, пише Клиx.

– Сигурно ћемо имати наредних дана разговоре на ту тему и мислим да нисмо далеко од тога да се договоримо – рекао је Човић. 

Он је додао како ХДЗ БиХ подједнако жели свако министарство.

-Сви мисле да су значајна министарстава она гдје имате свог министра, али то није тачно. Ми желимо сва министарства, па видјећемо шта ће нам припасти. Све остало остало су поруке које шаљемо једни другима преко медија да бисмо заголицали машту, али суштина је да ће Хрвати, Бошњаци и Срби добити по три министарства. Свако од нас има своје жеље и тактике, али немам амбиција да спекулишемо. Битно ми је да се Савјет министара што прије успостави – истакао је Човић.

(Клиx)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Питање

18.03.2019 13:14

Кад це мо ти видјет ледја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

18.03.2019 13:22

Који сте ви кретени само гледате стта це вам где припасти. Нема ту народа нигде само це вама пар дебила бити добро. Е народе глупи нек вас газе овакви са психопатским фацама Додик,Изесбеговиц,Човиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

18.03.2019 13:41

Игроказ за "народе" у БиХ!! А "наши хероји" између себе сурађују одлично, погледајте линк! хттп://депо.ба/цланак/186845/насер-ориц-узива-по-србији-и-не-брине-за-потјерницу-планинари-код-ваљева-па-на-кафу-у-узице-с-једним-пјевацем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамдија

18.03.2019 18:37

Криминалци се брзо договоре.

ОДГОВОРИТЕ