Отворен кружни ток у Бањалуци

Новоизграђена кружна раскрсница код шопинг центра “Делта планет” у Бањалуци данас је свечано пуштена у функцију.

Република Српска 18.03.2019 | 12:48
Отворен кружни ток у Бањалуци
Изградња ове највеће кружне раскрнице у Бањалуци почела је у децембру, а сви радови на подземним пролазима неће бити довршени до отварања "Делта планета" 21. марта.

Отварању су присуствовали Радован Вишковић, предсједник Владе РС, Неђо Трнинић, министар саобраћаја и веза РС, Ненад Нешић, в д. директор “Путева РС” и Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке.

Радојичић је рекао да је ово пети кружни ток изграђен у граду у протеклих годину дана.

"У плану је још седам кружних раскрсница све у циљу растерећења саобраћаја и сигурности у саобраћају. У понедјељак почињемо радове на кружном току код Сирана на Лаушу", рекао је Радојичић.



Ненад Нешић, в.д. директор "Путева РС" рекао је да је за изградњу ове кружне раскрснице уложено 2.8 милиона КМ, од тога је највећи дио отишао на изградњу подземних пролаза за пјешаке.

Вишковић је рекао да овакве раскрснице, не само да уљепшавају град, већ и доприносе сигурности грађана.

"Овдје се отишло и корак даље па су за пјешаке направљене подземне просторије са покретном траком што ће омогућити што безбједније кориштење ове раскрснице", казао је Вишковић.



Трнинић је рекао да ће отварање ове раскрснице растеретити саобраћајне гужве у граду.

"На овоме се неће стати. Планирамо завршетак источног транзита и изградњом обилазнице око града у профилу аутопута", објаснио је министар.

(Независне)

Коментари / 141

Оставите коментар
Name

децко

18.03.2019 11:51

ТајФуни се удрузили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота и грехота

18.03.2019 12:06

А КО ЦЕ ДА РАДИ НА ОВОМ КРУЗНОМ ТОКУ ??? ХОЦЕ ЛИ КРУЗНИ ТОК ОТВОРИТИ РАДНА МЈЕСТА ??? НЕ ОТВАРАТЕ РАДНА МЈЕСТА ПА КРУЗНИМ ТОКОВИМА МАЗЕТЕ НАРОДУ ОЦИ А НАРОД СЕ БОЈИ ЈЕР НИЈЕ СЛОЗАН !!!

Name

ре

18.03.2019 12:11

Фирма "Лактинг" из Лактаса је на превару отела то земљисте од Града, а превару су изврсили Ранко Карапетровиц тадасњи правник у Лактингу и његов сеф Зељко Милинковиц Цоњо. Узели су 7.5 милиона марака за неколико станова у Лактасима, иако су то земљисте у поцетку само добили на корисцење. Исти овај несретник на слици Радојициц је крив сто није покренуо поступак врацања тог земљиста граду Бањалука.

Name

ВИДЕ НЕШИЋА

18.03.2019 12:19

ЊИХ ПЕТ ТРЕБАЈУ МАКАЗЕ ДА ПРЕСЈЕКУ ВРПЦУ. КО ДА СУ ОТВОРИЛИ КЕЈП КАНАВЕРАЛ. А ПОСЕБНО НЕШИЋ. АЈД ИЗГОВОРИ ЈЕДНУ РЕЧЕНИЦУ КАКО ТРЕБА ИМАШ ОД МЕНЕ 100 ЕУРА.

Name

ЗА ПЛАКАТИ

18.03.2019 12:20

ПРВО ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОЛИТИЦАРИ ОТВОРИЛИ КРУЗНИ ТОК ПА ТО НЕМА НИ ЗАНЗИБАРУ Е ЗАЛОСНА СРПСКА

Name

Бат

18.03.2019 12:42

Е јадна нама мајка! Код нас се прави церемонија да се отвори кружни то?! Зашто не дају податак колико су фирми отворили у задњих 10 година и колико је људи запослено? Па зато што нису ниједну, а затворили су их 50! Надам се само да су се добро најели и напили послије овог отварања, ред је!

Name

Министар

18.03.2019 12:43

Од синоц аута иду крузним током на овом мјесту. Све би било ок да данас у 11х нису затворили комплетан истоцни транзит од мљекаре до кампуса и тиме створили колапс саобрацаја у граду. Знаци од будзака, нове вароси, алеје светог саве па до околних улица је било у КОЛАПСУ да би ОНИ пресјекли траку на отварању. ЉУДИ ТО ЈЕ НАЈОБИЦНИЈА РАСКРСНИЦА. ГРАДЈАНИ КОЈИ СУ СЕ ЗАТЕКЛИ У ГУЗВИ СУ ПОТРОСИЛИ ГОРИВА ХИЉАДЕ МАРАКА. ПОСЛАЛИ СТЕ СЛЕПЕРЕ ПРЕД НАРОДНО ПОЗОРИСТЕ. У ГРАДУ СТЕ НАПРАВИЛИ ХАОС САМО ДА БИ ПРЕСЈЕКЛИ ТРАКУ. Да смо нормални отварање овако малих пројеката би се обављало једним пасусом у дневним новинама или минутом у дневнику. Какво пресјецање врпци и прављење хаоса у граду.

Name

Одговор будалама

18.03.2019 12:50

Ја инаце зивим у Њемацкој. Тамо се инаце свакодневни пустају у промет много веце и комплексније градјевине Али нецете ми вјеровати политицара нигдје нема односно не тросе се паре пореских обвезника на којекакве крканлук и промасене фесте. Такодје Ангела Меркел није никад рекла да је она односно њена партија направила неки објекат него се зна Ко финансира сву градњу таквог типа . Дакле засто кад вец правите помпезне фесте не зовете градјане који су то све платили него сваки пут хвалисете градонацелника или предсједника владе као тобозе они су несто направили. Оваква дебилна Пропаганда није постојала ни у Нацистицкој Њемацкој а да не говорим у СФРЈ. Знаци склањајте се дебили и престаните лупати глупости.

Name

Ахахаха

18.03.2019 13:34

Боже слободи, па зар се и за кружне токове пресијецају врпце! Ма каква Африка, они су за нас измислили свијет!

Name

За Ре

18.03.2019 13:50

Видим да стално призиваш Цоњу, иначе човека који је у рату остао без ноге? Нисам Цоњин обожавалац, и не знам да ли је то истина што пишеш, али те питам да ли мислиш да је и једна ситница у Лакташима могла да прође без знања, аминовања и учешћа Господина Главног (а ријеч је, како кажеш о неколико станова, вриједности 7 и по милиона КМ)??? Такође те питам да ли мислиш да се такво земљиште ( центар града), противзаконито укњижавало без знања овог господина? Ја не знам, можда је Цоњо и постао милионер, али видим његову кућу у Слатини, иста је онаква какву ју је прије педесет година Богдан направио, или он можда скрива те милионе да се комшије не досјете?!

Name

ре

18.03.2019 14:08

које достигнуце да градонацелник, министар, директор и предсједник владе заједно пресјецају врпцу крузног тока.....НО ЦОМЕНТ

Name

Крузни Ток

18.03.2019 14:27

Гето Бања Лука је сва у крузним токовима!

Name

ре за ре

18.03.2019 14:45

1) Који си ти геније када знас да тога Цоњу прозива стално исти лик 2) Те незаконито отете паре од града Бањалука су вјероватно подјељене измедју тог којег ти називас Главни, М. Караца, градонацелника Б.Л., и Карапетровица и Цоње који су били изврситељи 3) Да, тацно је да је Цоњо изгубио ногу у рату, али када си тако добро упуцен онда и знас у каквом је стању био сто се алкохола тице у тим тренуцима, ако не знас питај његове саборце. Не знам тацно ко је Богдан, али знам да има људи који крију и који не кријиу капитал до ког су на разне нацине досли, па се према томе и распитај од неког из Слатине ста све поменути Цоњо има од станова и куца.

Name

Ре за Ре

18.03.2019 14:55

Богдан је Цоњин ћаћа! Па кад си све рекао реци и шта све има Цоњо има од некретнина, ето ја не знам и баш ме занима!

Name

Ре

18.03.2019 15:36

Бивса дрзава је правила спејс сатлове поредеци са овим јадницима. Највеци домет данасњих инзињера РС крузни ток. Ха ха ха

Name

Ипсилон

18.03.2019 16:26

Вишковић каже да кружни токови доприносе безбједности грађана. Глупост. Пјешаци нису најсигурнији на на раскрсницама гдје постоје семафори, а камоли на кружним токовима гдје пјешак не зна хоће ли возач да га пропусти на прелазу или не. Изгледа да је Вишковић то лупио само да би нешто рекао, не мислећи уопште шта говори.

Name

Мост

19.03.2019 00:26

А кад це бити заврсен Зелени мост? То је, мен' се цини, преце Бањалуцанима него Мисковицев крузни ток. Е, Игоре, Игоре...

Name

Гацо Задес

19.03.2019 06:20

Браво за крузни ток, Бања Лука је сада постала модеран европски центар!

Name

ре за ре

19.03.2019 07:40

Нисам све рекао! То ста све Цоњо има од некретнина питај људе у Слатини. Колико је њему припало од тих противправних 7.5 милиона марака питај њега, јер је он директор Лактинга. Нисам ти рекао, да је током рата војне обавезе ослободио најгори лактаски сљам, неке за паре, а неке за обицну фласу пива када се напије (који су касније били језгро настанка СНСД-а). Нисам рекао да је он био тај који је током акције "Септембар 93" био спона измедју Б.Л. и ИКМ-а гдје се крио лопов М. Талиц и да је добрим дијелом одговоран сто је та акција просла како је просла, па се наставило са пљацком и на крају смо заврсили како смо заврсили. Представља се лазно као правник, а од правног факултета има само индекс који је добио током осамдесетих када је уписао у Бањалуци и даље није мрднуо - то сто је касније купио некакав папир негдје у Мостару ..... До прије пар година био у СДС-у, а онда пресао у СНСД и на протеклим локалним изборима експресно добио високо 6. мјесто на изборној листи од 30 кандидата те листе, али је на крају био 29. од 30. Медјутим, то му није сметало да исто тако експресно скоци на 15. позицију јер је Сњезана Келецевиц била посланик у НСРС, па умјесто да дају то мјесто Стојку Пандзицу који је у рату остао без ока и ноге, а материјално је бар 100 пута у ллосијој ситуацији него он, а био је 16. или 17. по резултатима, Цоњо се ипак бесрамно дограбио тудје одборницке позиције. Своју церку која је претходно опљацкала банку у Бањалуци је одмах пребацио у ЈУ "Зотовиц" код једног другог Талица. Има тога јоооос пуно. А, теби пријатно!

Name

За ре ре ре

19.03.2019 11:28

У сваком случају, нисмо знали пуно тога! Хвала на информацијама!

Name

Аqуа

19.03.2019 14:51

Јос мало па це и за посадјено дрво пресјецати врпцу. ЈА смијурије мајко моја. Ој мати сто ме ниси абортирала него да си ме родила у овој дзунгли да се црвеним и срамотим због других

Name

Ре: ре

20.03.2019 08:13

"Радојициц је крив сто није покренуо поступак врацања тог земљиста граду Бањалуку". Исти су...и зато су заједно!

Name

ре 20.03. 09_13х

20.03.2019 08:57

Наравно да је и Радојициц сауцесник и кривац, али овакви поступци не могу да застаре, па цемо га пронаци једног дана цак и ако се сакрије у "лијепу његову" Монтенегро и то са све својим пајдасем и "сународником" Цудицем.

Name

Цхристиан

20.03.2019 15:46

Цеститам на тако високо постигнутом успијеху власти која има пуну подрску народа. Надам се да це неко и да иде туда, јер сви иду према Градисци за ЕУ, боље да сте мост тамо градили, и наплацивали висе би се исплатио. Но ста је ту је, казу сваки народ има власт коју заслузује. Цеститам!

Name

Фуј

20.03.2019 17:20

ОКУПИЛИ СЕ ОКО ТРАКЕ КО КЕРОВИ ОКО ЛЕШИНЕ

Name

Дадо

18.03.2019 11:53

Овај дио града изгледа као да је нуклеарка пала али добро. Ту је тренутно много градилиста. Делта, крузни, руска црква, неколико великих зградних комплекса... Озеленице всљда кад све заврсе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2019 21:06

Комплетно поље је гробље, на том мјесту је сахрањено око 10000 људи погинулих у сукобима турске и аустријске војске при анексији БиХ од хасбурга. Ту је био и велики споменик који су подигли аустријанци. Ово је познато свим Бањалуцанима, те на том мјесту ниједна дрзава није градила ниста Наравно, сељаци који су узрупирали Бањалуку су друга ствар, њима гробље не знаци ниста ако могу из њега ста украсти. Није цудно да су проклети.

Name

ре Дадо

19.03.2019 05:24

Нигдје на слици нема Бонд обезбједјења.Око зграде Сопинг Мола хода их 10 15.Цуди ме да највеци лопов Срето Анициц мозе јос неког да превари.Нити један од радника Бонда није пријављен

Name

ЖИКА Ж

18.03.2019 11:54

Одавно се ми вртимо у круг! Има ли ишта сем кружног тока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2019 12:45

Има,раскрсница без семафора.

Name

бања лука

18.03.2019 11:54

Свака част! Свјетски изгледа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бањалука

18.03.2019 12:17

Одакле си ти дошао у Бањалуку кад кажеш свјетски изгледа , обични кружни ток , гледај молим те предсједник владе , министар отварају кружни ток , , јадна Бања Луко шта те снађе , а још кад видиш овог Министра и овог директора смучити се све, коначно један паметан потез Додика а то је да се не појави на овој глупости , ово је у нормалним државама свакодневница а не пресјецање врпце , жалосно .....

Name

Вјероватно

18.03.2019 15:08

Из Рибника или Петровца!

Name

Вања

18.03.2019 15:18

Хахаха оплаках, свјетски да, ако ти свијет поциње и заврсава у Бакинцима и Лактасима

Name

ЛаwАндОрдер

18.03.2019 16:18

Браво! Јесте изгледа свјетски гледајући из Торонта. Папаци једни злобни, свак ко има позитивно мишљење или жељу за радом и прогрессом за вас је сељак, “Дошло”, како Сарајлије зову своје такве.

Name

Борик

18.03.2019 19:40

Хахахаха изгледа свјетски за оне што су дошли из Гламоча, Дрвара, Кључа, Санског моста, Бакинаца, Лијевча. Нисте знали шта је асфалт док ниста дошли у БЛ.

Name

децко

19.03.2019 13:49

Ја мислим да је овај лик са ницкнаме- ом бања лука једноставно саркастицан! Ста сте се "упалили"... Па нормално да је то рупа!

Name

теско нама са вама

19.03.2019 20:12

у Сарајеву политицари отварају тротуар а у Бања Луци крузни.....кренуло нас све заједно у п2

Name

ре бања лука

19.03.2019 22:18

Стварно свјетски изгледа а нема на отварању Рудоње и Бисерке ово је удар на РС

Name

Херцеговац

18.03.2019 11:55

Благо вама, сад само у круг! Колико је та инвестиција донијела радних мјеста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асд

18.03.2019 11:56

Ко да су направили нуклеарну електрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2019 21:08

А гдје онај главни сељак, из цмареваца или несто слицно ?

Name

Ту сам

19.03.2019 15:29

Реци друже?

Name

Скептик

18.03.2019 11:57

Обична раскрсница , без семафора. Нема шта, велики грађевински подухват. Дотакли смо дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЈ

18.03.2019 12:08

Зато и јесте крузна, да не би било семафора.

Name

Семафор има свијетло, он показује свима!

18.03.2019 12:52

Ма селендра ти је ово друже, овдје народ прелази када је црвено, све господа нема времена чекати да црвено престане. Зато скидају семафор, шта ће нама семафор, то ти имају само велики градови, а не Бања Лука. Е јесмо се усрећили, свака нам част. Зато дјеца немају ни С од Саобраћајном васпитања и образовања, гину, буду покошени и ником ништа.

Name

Скептик

18.03.2019 13:09

Сј, па о томе и говорим, раскрсница са семафорима је кудикамо скупља од кружног тока и изазовнија за извођење. Осим глупе и непотребне фонтане. И шта ту има свечано отварати!!?? Зашто не кажу да су им предходно направљене раскрснице са семафорима у последњих 10 година биле потпуни промашај. Ко ће одговарати за то ? Нико, наравно. Зато боље да се поклопе ушима и ШУТЕ а не да се сликају око неке раскрснице. Срамота.

Name

Риле

18.03.2019 11:59

Идемо сада сви у крузни један круг па правац Њемацка.Нека Дудук осане и крузи до миле воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2019 12:46

Питам се,знаш ли изачи из кружног тока.

Name

тити

18.03.2019 11:59

Тито драги пресјецају канафу због крузног тока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

18.03.2019 15:11

Ха ха ха, да умреш од смијеха!

Name

Скептик

18.03.2019 15:53

Тито је пресјецао врпцу на отварању хидроелектране Ђердап и пруге Београд-Бар...Раскрснице није свечано отварао нико. Као да отвараш шахт или бандеру.

Name

Поп

20.03.2019 19:34

Није никако чудо код нас ако се направи јавни ВЦ доводе попове дасе освешта и сјеку врпце

Name

Пресеци траку

18.03.2019 12:00

Е јадо јадова, бањалучки токови, то је најбитније, а што људи гину, спадају са скела и градње накарадне творевине Делте, то је у забораву!!! Срамота једна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГ

18.03.2019 12:03

Свака цаст Радојцицу,капа до пода цовјек стварно ради пуном паром БЛ је једно велико градилисте кранови су на све стране,зелим му успјех у даљем раду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радујте се

18.03.2019 12:19

Јел' Минд?

Name

Јован

18.03.2019 13:36

психијатрија.... кад вецина умно оболелих одлуцује ... људи моји отварају крузни ток... ма јели то могуце.... то знаци да је ово врх привреде Републике Српске... замислите у Уганди изадје 5 босоногих црнаца замотаних у царсафе и отварају неки крузни ток

Name

Психијатријска клиника

18.03.2019 15:12

Води га куци зени ако ти је тако фантастицан ,будало ненормална

Name

Ре:МГ

18.03.2019 21:10

Је ли ти тај отворио фабрику,погон,фирму или нешто да запослиш дјецу(ако их имаш) или ћеш ходати ко дебил по крузном току. Нико неће у РС да дођје и отвори нешто да запосли омладину,НИКО бас нико осим градјевина које граде Тајкуни(прање покрадених пара) . И то је то. РС се ево прослави као мјесто корупције и непотизма, рекета и постотка а ту не долазе прави инвеститори.

Name

О Боже

18.03.2019 12:03

О боже као да отварају фабрику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оооо

18.03.2019 12:16

Јадна ли јада од Бањалуке града !!! Дно дна !!! Етооо га купуј народееее купуј и утивај у куповинииии !!!стандард је европски па навали народе у куповинуууу !!!! БОСКА је пропала !!! Сад делта узива!!!дно дна

Name

Ба ња Лу ка

18.03.2019 14:44

Само да вас обавјестим људи сутра је отварање јавног wц у Књеуши, па молим додјимо и подрзимо их у сто вецем н о ју и имамо бесплатно срање цијели дан

Name

Ђорђе

18.03.2019 12:04

Основни производ нормалне владе је да произведе нормалне и здраве институције. Производ владе нису кружни токови, тржни центри, па ни фабрике, којих нема. То производе инвеститори у уређеној држави. можете замислити Ангалу Меркел, да отвара кружни ток. То се можда може видјети у неким сатиричним часописима, гдје се покушава доказати њена слабост, не успјех. Пали смо, али извучићимосе, оптимистички главу горе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Храбро

18.03.2019 13:41

Бас су храбри кад су смјели пресјеци врпцу без Додика. А да сјетио сам се,бице јос пресјецања па он зато и није био.

Name

ма браво

18.03.2019 12:12

Ауууу какво достигнуће !!! Ма браво, заиста хвале вриједан подухват...треба вас предлозити за неку награду на свјетском нивоу. Е Боже сачувај, ста они свечано отварају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

На картицу

18.03.2019 12:47

Сад господа са врха требају подршку за предлог, могу о томе у скупштини расправљати кад их све природније И нормалније теме не дотичу.. да могу добити картицу и бесплатно куповати артикле или барем да имају снижене цијене у односу на остале грађане. Е, па ипак су они најзаслужнији за отварање, сад не морају путовати у Београд, Загреб, Беч и сл., могу све на једном мјесту. Зато им дати бесплатно узимање оног што пожеле са полица.. Или барем попуст од 50% за њих, а и за њихове чланове породица, кумове, итд.

Name

Бидзи

18.03.2019 13:51

Ее како ту муте новац,да није Миле Атлагиц опет у игри ко и увијек никакве везе са изградњом пута нема,ал јбг неку наводну фирму има па и он омрси брке...народ да зна на оваквим наводним радовима сваки од њих добро напуни дзепове...а нико им ниста немозе коријење дубоко

Name

РС

18.03.2019 12:16

Ово је за вјровали или не? Дно дна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадници

18.03.2019 12:22

Толико смо јадни да отварамо крузне токове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сезаме отвори се

18.03.2019 12:38

Град је пун кружни токова, а гужва све већа, ужас! Шта раде са Зеленим мостом? То не говоре. Они њихове тракице, отварају срамоту мало по мало..

Name

ре

18.03.2019 13:56

Кружни ток је направљен експресно, а Зелени мост касни већ три мјесеца. Чудни приоритети.

Name

Ре за ре

18.03.2019 15:24

Па ово је био приоритет! Грађевинска предузећа, која су радила на овом, назови, пројекту, а која су, такође имала послове у Њемачкој, су, по наређењу, морала повлачити раднике из Њемачкој, да би се овај, назови , пројекат морао завршити у року! А знате ли зашто, е бжпа овдје ће се локали издавати по папреној цијени, нпр једна позната ћевабџиница, већ је одавно закупила простор у овом тржном центру, а цијена је права ситница - 20 хиљада КМ!!! Додуше, на двије етаже је! Иначе, локали нису на продају, већ искључиво на закуп! И тражи се локал више! Па ви видите господо моја, зашто је била журба!

Name

брцак

18.03.2019 12:24

Ја јос у зивоту нисам видио да један предсједник или пресједавајуци једне дрзаве отвара свецано крузни ток,ако буде функционисало као болница у Ист.Сарајеву мора се бити поносан.Немам ста понудити народу па дај ста дас

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2019 14:06

Бакир је отворио тротоар око Председништва.

Name

Шта рећи

18.03.2019 16:12

Него брука и срамота!

Name

Милан

18.03.2019 12:25

Браво све цеститке за овако лијепе ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не гради се на туђој несрећи никад!

18.03.2019 12:36

Шта је ту лијепо? Љетос човјек погинуо на тој Делти! Шта има ту лијепо? Ко је одговарао за човјекову смрт?

Name

Ре "Не гради се никад на тудјој несреци"

18.03.2019 15:13

Куме ти си промасио тему.

Name

Ма нема ста

18.03.2019 15:14

Ти ниси здрав,матере ми ,дно дна смо дотакли,о цему ти ?????

Name

Модрицан

18.03.2019 15:17

За овог сто коментарисе да се никад не гради на тудјој несреци види се да су му пуне оци суза сто је цовјек настрадао док се правио делта центар. Бас је емотиван, вјероватно се никад неце провозати том улицом.

Name

за СУЗЕ У ОЧИМА

18.03.2019 18:16

Ма да зато су теби очи пуне суза око несрећне теме.. Кружни ток и Делта!!! Сигурно се Делта правила због кружног тока да би се ти имао гдје прошетати и водати за ручицу. Ти ћеш ми писати о сузама, да не плачеш ти и такви са маказицама??? То људи јадни сами се бацају, падају, ето да би ми имали о чему писати. Срам те било!!!

Name

Чаире

18.03.2019 12:29

Како вас није срамота,гдје се у свијету отвара кружни ток.Почећете врпцу пресјецати и када поставите семафор.Па оваквим глупим поступцима дајете легитимитет својој немоћи и јаду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семафор

18.03.2019 13:07

дизимо семафоре на крузним токовима пјешаци не могу смирено проћи

Name

Погледај дом свој андјеле..

18.03.2019 12:40

Е ово је спрдацина пар екселанс. Цуј отварање крузног тока..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

18.03.2019 13:02

Чекајте, бре! Овакве ствари су некад отварали председници месних заједница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.03.2019 21:58

Па и ово су пријеседници МЗ

Name

дижимо семафоре за нормалан пролаз

18.03.2019 13:04

је пјешак се треба борит с аутима да прође јер семафора нема па никако неможеш нормално прећи, пешачки је постао тркачки прелаз, прелаз сукоба и сикирације између возача и пјешака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пзд

18.03.2019 16:38

пјешаци су постали потрошна роба ево газе их И на тротоару још ¢е увести И премије за гажење уве¢ати пензиони фонд један мање

Name

ДУГОКОНТОВ

18.03.2019 13:05

Овдје гдје је Делта сити су били обећали нови стадион за фк Борац и наравно слагали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Те

18.03.2019 13:17

Од када се народ воза у круг али се не буне ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Онако

18.03.2019 13:22

Јос мало це сваку траку у крузном току посебно отварати. Срамота града Бања Лука. Гузве све веце са овим крузним токовима. У алеји се из једног КТ не мозе изаци због гузве на улазу у други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

18.03.2019 13:24

Па понедељак је данас,када сте се синоц ритуално окупали"недељом увеце",могли сте и ооеглати одијела!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

18.03.2019 13:43

Четири луздака мало јача.Вишко да управља кружним током.

Name

Вук

18.03.2019 13:48

Војој нема лемија, како некакво отварање продје брез њега?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија Чворовић

18.03.2019 17:50

Па ко отвара Делту? Пресједавајући пресједништва БиХ или пресједник СНСД-а? Ееее, зато је ове ликове запао кружни ток.... Јадна нам мајка са њима свима.

Name

Гоогл

18.03.2019 13:59

Па кад се кризни ток отварао и сто га Додик отвара или он отвара велике а Зељка мале крузне по граду.Отвори Зелени Мост за њега нема времена а за.ДЕЛТУ ИМА.ПА да кад се Агапе отвара у ДЕЛТИ па дај сто брзе да поцне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дад

18.03.2019 20:43

Агапе Делта све њихово ..Мало им је свега

Name

Гламоц

18.03.2019 14:01

КОЈЕ СЕ СВЕ ГЛУПОСТИ ОТВАРАЈУ И ТО ЈОС ОД СТРАНЕ ВИСОКИХ ФУНКЦИОНЕРА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Росуље

18.03.2019 14:11

Зашто пресјецају врпцу на крају кружног тока, а не на почетку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вера

18.03.2019 14:21

Ста је са Зеленим мостом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

18.03.2019 14:23

Мене срамота њих. Каквим неандерталцима они праве све нас пред људима из свијета. Земљо отвори се и све нас прогутај, кад овакве имбециле бирамо на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аки

18.03.2019 14:31

Премијер отвара крузни ток а прицају нам о развоју економије. Па зар нема ниста паметније да отвори или му је досадно па дај ста било....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сима

18.03.2019 14:36

Отварам данас кокосињац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

18.03.2019 18:13

Надам се да је отворење кокосињца добро просло ..сад це бити свецано отворење контејнера у улици Безнадје,бб

Name

ре: Тамара

19.03.2019 14:11

Цекамо јос један контејнер старог хљеба па онда гозба мозе да поцне послије свецаног отварања.

Name

Ре ре

19.03.2019 15:40

Оћел бити попаре?

Name

НЕУК

18.03.2019 14:38

ЈЕ ЛИ ТО КРУЗНИ ТОК КОД МИЛИНЕ ДЕЛТЕ ПА НЕМА СМИСЛА ДА ОН ОТВАРА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдс добој

18.03.2019 15:05

ко је убио Бранислава Гарица????? Засто смо то заборавили и опростили???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

18.03.2019 15:08

Јао мати мила,ове њуске несица,он јадан не зна двије реценице саставити како треба,ма фууууј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само напријед

18.03.2019 15:19

То су дјела а не ови дзабалебатори сто стално несто критикују а нису направили ни кокосињац а камоли ли овакве ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2019 18:52

Кад ти се неко разболи одведи га на крузни ток па нека се лијеци посто у болницама нема основних ствари.Али преци је крузни јос један.Ту се мозе заврнути која хиљадарка.

Name

Арса

18.03.2019 15:23

Бањалука нам се г(р)ади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никифоровиц

18.03.2019 15:59

Све је то ок.Али педесет посто возаца не зна ко има предност у крузном току и цему слузе двије траке у крузном току.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2019 19:34

Зива истина, бице ту сваста ..

Name

Старцевица

18.03.2019 16:09

Можеш су понудити и сам да упише цифру, али постоје ствари које су немогуце. Одг. виде Несица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

18.03.2019 16:25

Мега пројекат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

18.03.2019 17:21

Ја циркуса, Тито драги.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

18.03.2019 17:47

Дали се ико сјећа да је од рата па на овамо иједна влада или предузеће урадили неки пројекат до краја, а данас слушам дир. Нешића како све то чак брани , и сад БЛ потрчите код поштеног Мишковића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучки берберин

18.03.2019 20:30

Још увијек се у медијима и у мантрама локалних дужносника као оријентација просторна и саобраћајна у БЛ узима Мљекара. Те кружни ток код мљекаре, правац од мљекаре према Ребровцу, од мљекаре према западном транзиту и др. А Мљекаре у БЛ одавно нема. Почишћена и пометена, поравната, ни трага јој нема. Само као неки ирационални непостојећи оријентациони пункт. Сви већи градови иначе имају своје мљекаре. И Бихаћ је чак у условима тоталне ратне блокаде очувао своју мљекару. и Ради и сада, производи под именом Мегле, своје производе шаље и у БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

18.03.2019 21:10

То људине свака вам цаст,идемо раја се возати у круг као и ових 25 година до сад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

18.03.2019 21:35

Бозе помози па један премијер и градонацелник да отварају крузни ток као да пустају у рад нуклеарну електрану.туга јад и биједа дно дна.да није тузно било би смијесно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

18.03.2019 21:37

Крузни ток ок.али циркус ста це вам тај циркус ма ви сте стварно стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

19.03.2019 08:25

Како вас није стид,дебили једни!јеби вас крузни ток ,отворите фабрику!нисте њ заста,ј,,,,бо вас они сто вас изабрасе!уствари ви сте покрали изборе,ту сте најбољи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хех...

19.03.2019 10:52

Ахахахх... Е Бозе, гледам на фотографији, цетворица сијеку траку - који свјетски пројекат... Ко да је отварање неке фабрике за 3000 радника. Ово овако некад није било ни у Титиној дрзави....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

19.03.2019 11:45

Четири јахача апокалипсе.....

Name

Брицо

19.03.2019 13:33

Шта ови шишају по Б.луци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

19.03.2019 14:20

Ха,ха,свашта... У Зеници је још у 2016. години било изграђено 16 кружних токова,али заиста није било оваквих "циркуса" да "фамозне" кружне токове отвара предсједник владе и остала "булумента дужносника",јер то је заправо дио некаквог унапређења саобраћаја у граду... Али,и ово показује како се заправо мало тога конкретног у БиХ ради,у смислу запошљавања људи,наравно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.03.2019 15:49

Ма пријатељу мој, Бањалука ти је задња црна рупа у галаксији, и сви ми у њој смо зомбији испраних мозгова! Која Зеница, то је за нас, бањалучане, епицентар свијета!

Name

Демагогија и корупција

19.03.2019 18:23

У БЛ нису обични кружни токови. Или ротори као их неки зову. То су врло скупи, најскупљи кружни токови. Било би интересантно направити ранг листу кружних токова по вриједности градње. Видјеће се да БЛ у томе предњачи.

Name

Ја

19.03.2019 16:33

Дивине се Том градевинском подухвату.свака цаст науцу људима који су толико труда улозили у тан подухват.Да је Тесла зив остао бих без ријеци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рви ре одговор будалама

19.03.2019 17:35

Само то остани у својој лијепој Њемацкој.Нека те тамо.Када је тамо све тако како писес засто онда уопсте коментарисес ситуацију у насој РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.Угледај се мало на своју Ангелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда Паун

19.03.2019 19:13

Засадио сам три стабла ораха. ВРПЦУ НИСАМ ПРЕСИЈЕКАО?Јесам ли погријесио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баба Стеванија

19.03.2019 20:03

Ниси деда погресио. Сваки пут када будете јели ораховњацу пресјеците врпцу- зивот је само један!

Name

Има се-мозе се.

19.03.2019 20:30

Бања Лука као НЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

20.03.2019 01:03

Цетири метузалема пресецају врпцу е свака им цаст е треба им дати нобелову награду свака цаст за дипломе које сте купили алал вам вјера

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

20.03.2019 07:49

смијешно је све ово, што се више труде да од Бањалуке направе град, она све више личи на селендру, захваљујући њима самима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хронолог

20.03.2019 12:30

Како их није страмота да се експонирају на нечему што је сасвим обична ствар, изграђен кружни ток. е па свашта. Да су изградили Дом спортова, стадион, позориште ,оперу, а прије свега фабрику имало би смисла, а овако јадно , смијешно и жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

20.03.2019 20:07

Оперу???

Name

СФИНГА

20.03.2019 18:15

Има симболике овај крузни и данасња пресуда Радовану и јос додати к томе годисњицу убиства Давида Драгицевица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Европа

20.03.2019 19:24

Замислите да у њемацкој ангела меркел отвара путеве...хаахх...но цомент...цуј крузни ток..ххаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благо нама

21.03.2019 07:49

Послије тротоара у Сарајеву, јос једна велика инвестиција!!!!

ОДГОВОРИТЕ