Зидан прави ремонт Реала!

Куртоа напоље, Де Хеа добродошао! Тренер фудбалера Реал Мадрида, Зинедин Зидан, жели да доведе у клуб голмана Манчестер јунајтеда, Давида де Хеу.

Фудбал 19.03.2019 | 17:00
Зидан прави ремонт Реала!
Зидан је прошле недеље преузео Реал Мадрид и жели да унесе промене у екипи, која ове сезоне није остварила очекиване резултате.

Како су пренели британски медији, Зидан је заинтересован за шпанског голмана и жели да га доведе на "Сантјаго Бернабеу", пошто није задовољан партијама Тибоа Куртое.

Реал је прошлог лета платио Челсију 35 милиона фунти за Куртоу. Зидан је у својој првој утакмици откако се вратио у клуб, против Селте, оставио Куртоу на клупи, а бранио је Кејлор Навас. Реал је победио са 2:0. 

Манчестер јунајтед је активирао клаузулу у Де Хеином уговору, према којој голман остаје на Олд Трафорду до 2020. године. Управа клуба преговара са Де Хеом о уговору вредном 350.000 фунти недељно. 

Реал је 2015. године покушао да доведе Де Хеу, али је трансфер пропао пошто документација није предата на време, то јест, како су тада навели, факс машина се покварила у "пет до дванаест". 

Реал је трећи на табели шпанске лиге, испао је из Купа краља, али и у осмини финала Лиге шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар