Озил позвао Ердогана на венчање!

Спорна фотографија која је направила раздор у Немачкој пред Мундијал очигледно није поколебала пријатељство Озила и Ердогана, кога је бивши репрезентативац "елфа" позвао и на венчање. Лично.

Фудбал 19.03.2019 | 14:00
Озил позвао Ердогана на венчање!
Претходни сусрет Месута Озила и Реџепа Тајипа Ердогана у мају прошле године завршио се лоше по фудбалера пошто је постао мета медија и ФС Немачке, због чега је, верују многи, била покварена и атмосфера у репрезентацији "панцера" пред почетак Мундијала.

Озил је трпео увреде због састанка са председником Турске, одлучио је да се повуче из државног тима због, како је рекао, расизма, али је остао у добрим односима са Ердоганом...

Толико добрим да је одлучио да позове контроверзног лидера на своје венчање, преносе турски медији, а са којим се поново састао "очи у очи" на аеродрому "Ататурк" током недавне посете Истанбулу.

Офанзивни везиста који је рођен у Гелзенкирхену и који није желео да наступа за репрезентацију Турске, посетио је Ердогана заједно са својом вереницом Анине Гулше.

Лично су му уручили позивницу за венчање, а непознато је да ли је то Ердоган и прихватио.

Месут Озил не игра сјајно ове сезоне у Арсеналу и одиграо је тек 13 утакмица у Премијер лиги, постигао је три поготка, па многи мисле да ће од лета отићи у неки турски клуб, пошто је у последње време "оснажио" везе са земљом из које потичу његови родитељи.

Нису сви турски спортисти у добрим односима са Ердоганом, тако да је Енес Кантер "протеран" из репрезентације и више не може да уђе у Турску због критика на његов рачун.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар