Да ли је ''српски Хофенхајм'' покраден у Градишци?

Мићић о мечу са Козаром: Неуједначен критеријум! Тренер Слоге незадовољан чињеницом да су у Градишци против његовог тима досуђена два једанаестерца, те да су два играча из Горњег Црњелова зарадили црвене картоне.

Фудбал 17.03.2019 | 17:45
Да ли је ''српски Хофенхајм'' покраден у Градишци?
Фудбалери Слоге из Горњег Црњелова успјели су остати непоражени против Козаре (1:1), иако су меч завршили са девет играча, док су у Градишци досуђена и два једанаестерца против екипе Драгана Мићића.

Арбитар Јово Карић из Требиња у финишу првог полувремена досудио је пенал за домаће, из којег је Србољуб Јандрић погодио за 1:0.

Успјели су гости изједначити преко Јоце Стокића, да би затим у 76. минуту због двије јавне опомене искључен Вукашин Беновић. Иста судбина у 88. минуту задесила је и Игора Крмара, па су гости сусрет окончали са два фудбалера мање.

Ни ту није био крај невољама Сембераца, јер је Карић у 90. минуту још једном показао на "креч", али Јандрић овај казнени ударац није успио да претвори у гол, па је завршено 1:1.

Како је делегат сусрета Борислав Граховац из Козарске Дубице написао у свом извјештају, "по завршетку утакмице догодио се инцидент, гдје је гостујући играч Јоцо Стокић вербално напао помоћног судију Драгана Керановића из Приједора, док је представник Слоге Перица Трифковић имао приговор на суђење главног судије".

"Била је то борбена утакмица, по не баш идеалном терену за игру. Тешко је нешто рећи. Не бих желио да коментаришем суђење, али морам нагласити да је судија имао неуједначен критеријум. Сматрам да је први пенал сумњив. Такође, имали смо поприлично картона и искључења, тако да смо остали са два играча мање", рекао је Мићић за МОНДО.

Слога ће тако наредног викенда, у дербију против лидера Борца, бити лишена услуга два изузетно битна играча.

"Идемо даље. Долази нам Борац и ту нећемо моћи да рачунамо на два добра, стандардна играча. Бићемо хендикепирани, али даћемо све од себе да пружимо добру партију, остваримо позитиван резултат и покушамо остати у трци за шампиона Републике Српске", поручио је Мићић.

Беновић је већ у прве двије утакмице показао да ће бити појачање за екипу из Горњег Црњелова, па ће његов изостанак сигурно много отежати посао у дуелу са Бањалучанима.

"Изгубили смо веома битног играча за предстојећи дерби са Борцем и свакако да ће то бити велики хендикеп за нас. Сматрам да је незаслужено искључен, јер први жути картон је престрого показан", сматра тренер Слоге.

Слога дерби 19. кола Прве лиге Републике Српске наредног викенда пред својим навијачима дочекује са пет бодова заостатка за лидером из Бањалуке, тако да ће бити под великим притиском.

Исход овог меча могао би одлучити трку за шампионску титулу и пласман у Премијер лигу БиХ, иако је до краја првенства остало још много да се игра.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар