ИВ: Новак направио спектакл, уз тениске легенде!

Новак Ђоковић, најбољи српски спортиста свих времена, још једном је показао свој карактер приликом егзибиционог меча у Индијан Велсу.

Тенис 17.03.2019 | 13:45
ИВ: Новак направио спектакл, уз тениске легенде!
Ђоковић је у Индијан Велсу испао у трећем колу сингла и у полуфиналу дубла, али то га није спречило да се одлично забави претпоследњег дана турнира.

После повлачења Рафаела Надала из поуфиналног меча сингла против Роџера Федерера због повреде колена, уместо њега је на егзибициони меч "упао" Ђоковић. Српски тенисер је изашао на терен и играо са легендама – у пару са идолом из детињства Питом Сампрасом супротставио се Џону Мекинроу и директору турнира Томију Хасу. 

Као што је и очекивано када поменемо Новаково име уз неку егзибицију, виђена је тотална "лудница" и фантастична забава на теренима калифорнијске пустиње.

Хас и Мекинро су победили Ђоковића и Сампраса са 4:3, али прави победник је била публика на трибинама. 

Ова егзибиција, иначе, није треблао да се догоди, већ је импрозивована после недостатка садржаја због Надаловог повлачења. 

"После Рафиног повлачења хтели смо да урадимо нешто забавно за навијаче. Кренули смо да зовемо људе, а Новак је био вољан да дође. Пит је гледоа меч Раонића и Тима, а Џон је био у граду због спонзорских обавеза. Они су само рекли 'Како можемо да помогнемо?'. То је показало колико су велики људи", рекао је Хас путем саопштења.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар