Комбијем гурали жену 10-ак метара

Возач комбија у центру Бањалуке ударио је жену возећи уназад, причају за Српскаинфо очевици несреће, која се прије сат времена догодила у близини Банског двора у Бањалуци.  

Република Српска 16.03.2019 | 13:02
Комбијем гурали жену 10-ак метара
Како причају, доставно возило кретало се јако споро у рикверц је на дијелу тротоара који је означен као бициклистичка стаза, а пажњу људи који су сједили у оближњим кафићима привукао је прво звук тупог ударца.

– Када смо погледали, видјели смо да комби иде уназад и да као нешто котраља испод себе. Нисмо ни били сигурни да је у питању особа, али смо брзо скочили и почели да упоравамо возача и сувозача, који су онда стали. Могуће је да су жену тако гурали неких десетак метара. Мислим да уопште нису знали да је гурају, а срећа је само да су ишли јако споро – прича један од очевидаца.

Други истиче да је одмах притрчало много људи, те да су заједно рукама успјели да подигну једну страну комбија како би извукли несрећну жену.



– Жена је била у шоку, дезоријентисана и несвјесна шта се десило, али је говорила и жељела је да устане, тако да нам је то дјеловало као неки добар знак. Међутим, било је много крви уоколо – истичу наши саговорници.

Хитна помоћ је, кажу, стигла у року од свега неколико минута и превезла жену.

На мјесту несреће тренутно се може видјети полиција, која ради увиђај. Мјесто и комби си окружени жутом траком.

Како је саопштено из полиције несрећа се догодила данас око 11.30 на тротоару Улице краља Петра И Карађорђевића код кафића Комбо.

– У несрећи су учествовали В.Д. (22) из Бањалуке, возач комбија „Мерцедес“ и жена (64), пјешак, која је овом приликом задобила тјелесне повреде – наводе из ПУ Бањалука.

Возилом службе хитне медицинске помоћи жена је превезена у болницу, а обавјестен је и дежурни јавни окружни тужилац.



(Српскаинфо)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

16.03.2019 13:52

Ко му је инструктор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пзд

16.03.2019 15:59

пјешаци нису сигурни на тротоарима баș овдје а И на другим мјестима возе тротоаром И паркирају

Name

Т

16.03.2019 16:48

Јбг ако је све овако она је морала ићи од комбија на другу страну док се није померила значи није га ни видјела. А и тај што је возио шта ће човјек није сигурно видио јел кад возиш у рикверц оволики ауто прегледност је ограничена.

Name

Ре

16.03.2019 17:01

Свако данас добија возачку дозволу и вози, возе клинци и балавци који још ни ходати не знају по улици, а родитељи им се диче с тим

Name

Вјеруј

16.03.2019 19:12

А ко све прелази улицу, није лако ни возачима. Све одсутно, замишљено хода, разумијем да људи имају проблема у овом граду, али има и оних који се праве луди, парају носом док други возе ауто. Мораш се чувати и готово. Ја XY пута послах коментар овдје да су пјешаци као ОВЦЕ, прелазе када им је црвено. Тамо код Боске, код трга има семафор на којем откуцавају секунде. Ту пјешаци обавезно прелазе на преосталих 16 секунди! Па само једно крене, а остали иду за њим као "слијепи, жедни, зачарани..". Хало људи!!! Шта смо ми, шта смо ми то, јесмо ли светиња да ходамо по пјешачком када семафор покаже црвено?! Не могу својој дјеци објаснити да будале не поштују саобраћајне знакове, правила, да гину због тога!!! Ма дај казните нас, оплети по џепу за такве ствари или поскидајте све семафоре по граду.

Name

РЕ СВИМА

16.03.2019 17:54

ДЈЕЦКО НИЈЕ ДИВЉАО БИЈЕСНИМ АУТОМ.ДЈЕЦКО ЗАРАДЈУИЕ ЗА ЗИВОТ....КОЛИКО ПУТА ОБИДЈЕМ ДОСТАВНО ВОЗИЛО ИСПРЕД ЦВЈЕЦАРЕ..РАДЊЕ КОЈЕ СУ ТИК УЗ ТРОТОАР..НЕ НАПАДАЈТЕ МОМКА..А БАБА ЦЕ СЕ ОПОРАВИТИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјерујем

16.03.2019 18:58

Несрећан случај се десио и добро да није горе! То је све што је могуће рећи.

Name

Оцевидац

16.03.2019 19:14

Свака ти цаст,ове бабе ко муве без главе,нити гледају гдје ходају ,нити гдје це преци,ако он њу није примјетио како она толики комби није успјела видјети,не нападајте момка

Name

♤♡◇♧

16.03.2019 23:17

Глува бабетина..Дјецак се норио за кору хљена ГАЗДЕ ОЛИСИ притисцу раднике а бабетина глува ....мили дјецак мој пази се

Name

Зао ми је овог момка, 22 г. !!!

17.03.2019 07:13

Његов живот је уништен! Иначе БЛ је позната да стручњаци цртају зебре на само 30 метара од семафора! Погледајте код Скретнице на Лаусу ка Паприковцу. Има таквих и на Мејдану, код Кастела од Трзнице етц. А по паркинзима пјесаци ходају као овце. (Пр. Стара аутобусна станица)Мора цовјек гледати у секунди на све четири стране. Не можеш изаћи. Сто пјесаци ходају паркингом питам стручњаке БЛ. Можда ја нисам у винклу? Зелим госпдји да се опорави, а јадном децку ако не заглави робију, савјетујем ред пред неком амбасадом.