Мајами "частио" Кецмановића и Даниловићеву!

Миомир Кецмановић и Олга Даниловић, српски тенисер и тенисерка, добили су специјалне позивнице за главни жреб турнира у Мајамију.

Тенис 16.03.2019 | 14:30
Мајами "частио" Кецмановића и Даниловићеву!
Кецмановић ће у Мајамију имати прилику да настави са фантастичним резултатима на Туру, после пласмана у четвртфинале Мастерса у Индијан Велсу.

Даниловићева ће у Мајамију имати прилику да се опроба на "великој сцени" и побољша резултате који нису блистави у последње време.

Поред Кецмановића, специјалну позивницу за мушки део жреба у Мајамију добио је и Давид Федерер, искусни 36-годишњи Шпанац који ће се опростити од тениса на овом турниру. 

Специјалне позивнице добили су и Крис Јубенкс из Америке, Николас Кун из Шпаније и Џејсон Тсенг из Тајвана. Занимљиво је да је позив за квалификације добио вишеструки АТП шампион Жо-Вилфрид Цонга, некада пети, а сада 118. тенисер света. 

Олги ће се у главном жребу женског дела турнира придружити домаће тенисерке Коко Гоф, Кејти Мекнели, Витни Осуигве, као и Јапанка Мари Осака, Кинескиње Сјињу Ванг и Сјију Ванг, као и Рускиња Наталија Вихлијантсева. 

Турнир у Мајамију почиње 18. марта, а трајаће све до 31. марта, када ће се све окончати финалом у конкуренцији мушкараца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар