Ћорићев тренер завршио сезону!

Борна му посла емотивну поруку. . .  Хрватски тенисер, Борна Ћорић, послао је дирљиву поруку свом тренеру, Кристијану Шнајдеру, који је морао да оде на боловање.

Тенис 21.03.2019 | 09:15
Ћорићев тренер завршио сезону!
Хрватски тренер је почео да интезивно сарађује са Ћорићем пре скоро годину и по дана, али је због здравствених проблема приморан да мирује.

"Веома ми је жао што морам да објавим да Кики Шнајдер неће путовати са мном до краја ове сезоне због проблема са здрављем. Он ће остати кључан део мог тима и надам се да ће се следеће сезоне вратити јачи него икада", објавио је Борна "растанак" са тренером, па наставио: 

"Познајемо се откад сам био дете и Кики је одувек био ту за мене, кад год ми је био потребан. Последњих 15 месеци смо свакодневно сарађивали и он је оставио огроман траг на мојој каријери. Одлична сезона коју сам имао је великим делом његова заслуга. Остани снажан, видимо се у Загребу", додао је Ћорић. 

Ћорић тренутно ужива у најбољем ренкингу каријере и 12. позицији на планети, коју је остварио новембра прошле године. Он је прошле сезоне освојио једну од своје две титуле у каријери, у Халеу. 

Борна ће у одсуству Шнајдера наставити да сарађује са италијанским стручњаком Рикардом Пјатијем.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар