Душко одложио повратак у Кину

Фудбалер испричао пријатељу да се није вратио у Кину јер је његова супруга након мајчине смрти у веома лошем стању и да јој помаже да се опорави од губитка

Забава 15.03.2019 | 08:49
Душко одложио повратак у Кину
Душко Тошић је одлучио да до даљег остане у Србији уз супругу Јелену Карлеушу, којој је почетком марта умрла мајка Дивна Карлеуша.

Фудбалер кинеског Гуанџоуа поверио се пријатељу и рекао да страхује да певачица нешто не уради себи, па је због тога померио повратак у Кину.

Не долази себи

- Јелена је тешко поднела мајчину смрт и никако не долази себи. Она је и даље у тешком психичком стању. Не мири се с тим да Дивне више нема. Непрестано плаче и пије лекове за смирење. Готово да ни са ким не проговара. Душко је никада није видео у таквом стању. Он разуме њен бол и жели да јој помогне. Он најбоље зна колико су Дивна и Јелена биле повезане, као и то колико пута му је плакала док јој се мајка борила са раком плућа. Јелена му је у више наврата говорила да неће моћи да поднесе ако Дивна умре, зато се он плаши да би сада могла себи нешто да уради - прича наш извор.

Он каже да Тошић све чини како би помогао супрузи да преброди најтежи период и да се избори са стањем у ком се нашла.

- Душко се не одваја од Јелене и преузео је све обавезе око деце на себе. Покушава разговором да помогне жени. Објашњава јој да живот мора да иде даље и да има разлога да живи за децу и породицу, али Јелена је неутешна. Саслуша она њега, али и даље нема помака. И Дивнина сестра јако пати, али више страхује за Јеленино емотивно стање. Тошић не може да је смири иако даноноћно бди над њом. Он је стање своје жене предочио тренеру Драгану Стојковићу Пиксију, који је имао разумевања и дао му дозволу да у Београду остане докле год је то потребно - каже наш саговорник.

Деца све разумеју

Он истиче да Тошић све чини како би његове и Јеленине ћерке Атина и Ника лакше поднеле губитак баке, за коју су биле везане. Објаснио им је и зашто им се мајка налази у таквом стању и девојчице су све разумеле.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар