Гдје ће се преселити Завршни мастерс?

Одлука пада у Мајамију. . .  После више од деценије играња Завршног мастерса у Лондону он ће 2021. променити место, а где ће се преселити ускоро ћемо сазнати.

Тенис 19.03.2019 | 09:15
Гдје ће се преселити Завршни мастерс?
Како преноси италијански "Ил Цорриере делла Сера", АТП ће објавити који град ће бити домаћин Завршног мастерса од 2021-2025. године током ове недеље и Мастерса у Мајамију.

Упркос несугласицама у врху тениса и одласку првог човека АТП-ја Криса Кермода, та организација је успела да се договори око напуштања Лондона и преласка у неки други град.

Завршни мастерс се преселио у Лондон и О2 арену 2009. године, али је прошле сезоне виђен велики пад у броју посетилаца. Као главни кандидати за преузимање организације овог престижног турнира помињу се Токијо, Сингапур и Манчестер.

Као још један од потенцијалних кандидата истиче се Торино, а италијански врх је веома заинтересован да преузме неки велики турнир као што је овај, поред одржавања "НеxтГен" турнира у Милану.

Према писању тамошњих медија Италијани са доста самопоуздања очекују одлуку од новом граду Завршног мастерса и верују да ће се тај турнир преселити у Торино, пре свега због великих финансијских улагања те земље у тенис.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар