Пол Сколс дао отказ након само мјесец дана!

Био сам заведен! Некада један од најбољих светских везиста није се снашао у улози тренера, а тврди и да му није било омогућено да ради као што је желео.  Сколс кренуо као Солскјер, па "потонуо" и поднео оставку! Бивши фудбалер Пол Сколс поднео је оставку на месту шефа стручног штаба енглеског нижелигаша Олдама.

Фудбал 15.03.2019 | 15:45
Пол Сколс дао отказ након само мјесец дана!
Сколс је оставку поднео само четири недеље након што је преузео екипу из четврте лиге Енглеске.

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда је решио да напусти Олдам после седам утакмица проведених на клупи тог клуба, који је тренутно на 14. позицији четврте лиге.

"Жалим што морам да вас обавестим да сам решио да одем из клуба. Надао сам се да ћу, барем, остати 18 месеци у клубу за који навијам цео живот. Навијачи, пријатељи и играчи знају колико сам био поносан што сам добио прилику да водим овај клуб", рекао је Сколспутем званичног саопштења.

Сколс је тренерску каријеру започео као и његов бивши колега Оле Гунар Солскјер – победом, али су затим уследила по три ремија и пораза.

"За кратко време откад сам преузео овај посао постало ми је јасно да не могу да радим на начин на који сам замишљао. Желим навијачима, играчима и особљу, који су се према мени фантастично опходили, све најбоље до краја сезоне, а ја ћу наставити да гледам и подржавам овај клуб као навијач", истакао је Сколс.

Пол Сколс ће остати вечно упамћен као фудбалер Манчестер јунајтеда и један од најбољих светских везиста у свог времена, међутим, видећемо како ће му се развијати тренерска каријера, која није добро почела.

Бивши репрезентативац Енглеске после само месец дана напустио је клупу четвртолигаша Олдама, саопштивши да није могао да ради како је планирао и да је био заведен пре него што је прихватио посао.

Сколс је свој вољени клуб још из дечачких дана као тренер водио на седам утакмица, али је успео да оствари само једну победу, уз по три ремија и пораза.

Олдам се налази у средини табеле енглеске Лиге два, четвртог степена такмичења. На безбедној је удаљености од зоне испадања, али је и далеко од плеј-оф борбе за виши ранг...

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар