''Гдје је био Вајда?!''

Он увек има одговор на Новакова питања. . .  Новак Ђоковић подбацио је на турниру у Индијан Велсу, а многи су за лош наступ у Калифорнији "окривили" одсуство Марјана Вајде.

Тенис 16.03.2019 | 23:15
''Гдје је био Вајда?!''
Новаков тренер Вајда није био у "боксу" Ђоковића током првог Мастерса сезоне, а некада четврти тенисер света Грег Руседски је поставио добро питање.

"Где је био Марјан Вајда? Новак није одиграо званичан меч 42 дана. Знајући себе, ја бих желео да увек имам тренера који ми говори шта да радим као утеху", рекао је Руседски.

Новак је после пораза од Филипа Колшрајбера у трећем колу Индијан Велса најавио Вајдин повратак на следећем турниру, Мастерсу у Мајамију.

"Ако ствари не иду како их Новак замишља, он често гледа у Вајду и од њега тражи одговоре. Он (Вајда) зна тачно шта треба да уради. Мислим да му је то било потребно ове недеље, више него што ће му бити наредне", додао је Руседски.

Следећи турнир за најбољег тенисера света, који се игра у Флориди, на програму је од 20-31. марта. Новак је у Мајамију прошле године испао у другом колу, када га је поразио Француз, Беноа Пер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар