Војводић: Бањалуко, хвала и извини!

Тренер Борца врло емотивно доживио пораз и елиминацију од Широког Бријега у четвртфиналу Купа БИХ. "Ово сматрам личним неуспјехом", рекао је Дарко Војводић.

Фудбал 14.03.2019 | 12:45
Војводић: Бањалуко, хвала и извини!
Бањалучки Борац пружио је добру партију, имао неколико одличних прилика, али није успио да надокнади гол заостатка против Широког Бријега и избори пласман у полуфинале БИХ. 

Широки Бријег је послије побједе 2:1 у првом мечу поготком Дражена Багарића славио 1:0 и у реваншу у сриједу увече на Градском стадиону у Бањалуци и пласирао се међу четири најбоље екипе.

Тренер Борца Дарко Војводић послије утакмице честитао је Широком Бријегу на заслуженом тријумфу и рекао да су они тренутно боља екипа, међутим, упркос томе пораз му је тешко пао.

"Изузетно сам незадовољан чињеницом да нисмо прошли даље, без обзира на јачину противника. Имали смо неке своје прилике. Ово сматрам личним неуспјехом, захваљујем се публици на фер и коректном навијању. Бањалука је још једном показала да је уз Борац. Овом приликом им се захваљујем и извињавам им се на овом поразу“, рекао је Војводић.

"Још једном честитам Широком на проласку, више су показали у ове двије утакмице, ми смо се надали неком чуду, остаје да то покушамо неки други пут.  Широком желим много среће у наставку и у првенству“, додао је Војводић.

Тренер Борца послије тога није имао снаге па да одговара на питања новинара, па се убацио и тренер Широког Бријега Гоце Седлоски и покушао да га утјеши.

"То је фудбал. Свима је тешко, знамо какви смо ми тренери. Још једном честитам тренеру, морате га схватити, сада му је тешко. Није лако, некад долазе побједе некад порази. Желим вам повратак у Премијер лигу“, рекао је Седлоски, који је претходно истакао да је Борцу мјесто у Премијер лиги.

"Хвала Борцу на гостопримству. Они су премијерлигашка екипа и заслужено су први у Првој лиги РС, од свега, терена публике, руководства, тренера... Желим им да се што брже врате у Премијер лигу“, истакао је Седлоски, а потом се осврнуо да данашњи меч.

"Дошли смо овдје да изборимо полуфинале и то смо остварили. Није била игра као што смо навикли, у Широком смо доста доминирали, али такав је фудбал. Борац ме данас изненадио, имали су неколико добрих прилика које нису искористили, ми смо са једном приликом забили гол и идемо даље“, рекао је Седлоски.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар