Емерсон: Сви се плашимо Азаровог одласка!

Фудбалер Челсија, Емерсон Палмијери, рекао је да се играчи лондонске екипе плаше одласка Едена Азара, али да верује да ће Белгијанац остати на Стамфорд Бриџу.

Фудбал 15.03.2019 | 15:00
Емерсон: Сви се плашимо Азаровог одласка!
Емерсон у последње време има већу минутажу, откако је дошао из Роме прошлог јануара. Он је у последња два меча био стартер, укључујући и утакмицу са Вулверхемптоном (1:1) у недељу, у којој је бод Челсију донео Еден Азар голом у надокнади времена.

Азар је постигао 13 голова у првенству ове сезоне, пет више него било који саиграч, а имао је и седам асистенција, такодје највише у својој екипи.

"Он свакодневно показује колико нам је важан. Имамо много квалитетних играча у тиму, али он је на другом нивоу и један од најбољих на свету. Не видим да ће отићи, али никад се не зна у фудбалу. Као и навијачи Челсија и ми се плашимо да би он могао да оде, али верујем да ће остати, сви заиста желимо да остане", рекао је Емерсон за Скај.

Тренер Челсија Маурицио Сари је ове сезоне ретко давао шансу Емерсону, углавном у куп такмичењима, а он је крајем јануара први пут био стартер у Премијер лиги. Он је од тада играо чешће, почео је три првенствене утакмице и финале Лига купа.

"Када сам дошао у Челси опорављао сам се од озбиљне повреде колена. Требало ми је да се вратим тренинзима и да будем спреман за утакмице. Морао сам да се прилагодим, нови град, нови клуб, нови саиграчи, а ове сезоне играм чешће. Сваки играч ће исто рећи, када игра више, више се осећа делом пројекта".

После 30 кола Челси је шести на табели са три бода заостатка, али и утакмицом мање за Арсеналом на четвртом месту, које води у Лигу шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар