Видео - Јокић: Хоћу да будем Мајкл Џордан!

Никола Јокић, центар Денвер Нагетса, нашалио се са новинарима после утакмице са Минесотом и рекао да жели да буде као Мајкл Џордан.

Кошарка 13.03.2019 | 17:30
Видео - Јокић: Хоћу да будем Мајкл Џордан!
Нагетси су савладали Тимбервулвсе веома убедљиво у ноћи између уторка и среде резултатом 133:107.

"Било је веома забавно играли. Сви су додавали, дали смо доста поена. Играли смо на прави начин. Било је сјајно и увек уживам у игри када сви играју један за другом", казао је Јокић.

Денвер је пре меча са Минесотом имао четири пораза у претходних пет утакмица, а проблеми су били виђени највише у нападу. У утакмици са Минесотом имали су чак 40 асистенција, а Никола је учествовао са 18 поена, осам скокова и седам успешних додавања.

Тренер екипе Мајкл Малоун је пре меча са Вулвсима открио новинарима да је питао играче ко желе да буду, а Јокић је, као и увек, имао спреман одговор.

"Желим да будем као Мајкл Џордан. Што да не? Одмах желим да постанем Џордан. То је мој одговор!", нашалио се Никола.

На питање да ли Денверов успех ове сезоне има везе са тим што су екипе мотивисаније када играју против њих, српски центар је рекао:

"Када се налазите међу прва три на табели сви једва чекају да играју са вама, али ја не размишљам превише о томе".

Јокићев плејмејкер Џамал Мареј је постао познат по томе да када се "запали" нико не може да га заустави. Никола то мишљење дели.

"Он је луд. Може да постигне много поена у кратком периоду. То је оно што он ради. Може да погоди из сваке позиције", додао је момак из Сомбора.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар