Марин слави рођендан, а од Звезде - нови уговор!

Као што смо најавили, најбољи фудбалер црвено-белих продужио је уговор до лета 2021. године.

Фудбал 13.03.2019 | 17:10
Марин слави рођендан, а од Звезде - нови уговор!
Ређају се потписи у Љутице Богдана.

Као што смо најавили пре два дана, уговор са Црвеном звездом до лета 2021. године продужио је Марко Марин.

Звездина вест године: Марин до јуна 2021. године!

Нови уговор потписан је ове среде, 13. марта, на дана када сјајни везиста рођен 1989. слави 30. рођендан.

Марко Марин продужио је уговор са Црвеном звездом до лета 2021. године баш на дан када је рођен 1989. године, па ће навијачи и даље моћи да уживају у мајсторијама бившег немачког репрезентативца.

"Лепо је прославити рођендан на овај начин, много сам срећан. Сигурно да ми је продужетак уговора један од најлепших поклона. Желим да наставимо да корачамо стазом успеха. Надам се и освајању 'дупле круне'. Још једном желим да се захвалим генералном директору Звездану Терзићу и свима у управи клуба што су ми омогућили да летос дођем у омиљен клуб. То ми много значи, идемо даље", рекао је Марин за клупски сајт.

Продужетак сарадње оверио је у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

"Марко Марин је веома битан играч за Црвену звезду и неко ко је брзо освојио срца свих навијача. Са пуним правом и разлогом продужио је уговор на задовољство и клуба и навијача. Марин је у ових шест месеци показао да се ради о изванредном играчу. Могу слободно да кажем да доста дуго у Црвену звезду није дошао играч његових квалитета. Срећан сам што ћемо га још дуго гледати на 'Маракани'", поручио је Мркела.

Марин се овим потезом придружио групи играча која је током зиме пристала на нове договоре са клубом. Пре њега то су учинили Вујадин Савић, Филип Стојковић, Милан Павков, Бранко Јовичић, Марко Гобељић, Милан Борјан, Дејан Јовељић и Милан Родић.

"Од првог дана се овде осећам као код куће. Саиграчи, навијачи, људи у клубу, сви су ме прихватили феноменално и зато сам одлучио да још останем. Много је битно што смо сачували костур тима, да се не мења пола екипе на сваких пола године. Имамо квалитет, доказали смо и када се придруже појачања, лакше је да се уклопе у екипу која је дуже на окупу и у којој све добро функционише. Мислим да је то велика ствар и за остваривање циљева, да се опет квалификујемо за групну фазу европског такмичења", сматра Марин.

Бивши репрезентативац Немачке имао је и поруку за навијаче:

"Стварно су феноменални. Од првог дана су ме прихватили, подржавају екипу стално. Само нека тако наставе, па да се заједно радујемо многим успесима".
 
Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар