Бар "испалио" Џетсе, они нашли још боље рјешење!

Играч америчког фудбала, Левион Бел, напустио је Питсбург Стилерсе и своју каријеру наставиће у Њујорк Џетсима,а Ентони Бар је одлучио да се врати у Минесоту.

Остали спортови 26.03.2019 | 09:30
Бар "испалио" Џетсе, они нашли још боље рјешење!
Сага звана Левион Бел напокон је завршена, пошто је двадесетседмогодишњи ранинг бек одлучио где ће наставити своју каријеру. Он остаје на источној обали Америке, из Питсбурга ће се преселити у Њујорк, а Стилерсе ће заменити Џетсима.

Чисто да подсетимо, Бел је претходну сезону преседео на клупи јер није могао да се договори са управом клуба око продужетка његовог уговора, јер је Бел захтевао да постане франшизни играч, што Стилерси нису били спремни да понуде, па до сарадње није ни дошло.

Бел ће у Џетсима имати четворогодишњи уговор вредан 52 милиона долара од чега је 35 милиона загарантовано, а у плату је укључен и бонус, па Бел може да "изађе" на 61 милион долара за четири године у Џетсима.

Наиме, Џетси су договорили сарадну са спољним лајнбекером Минесоте Ентонијем Баром, али је он након тог договора "променио плочу" и остао члан Минесота Викингса. Доласком Бела, навијачима Џетса ће овај не баш частан потез Бара нешто лакше пасти.

Сем Дарнолд ће имати оружје "са земље" у виду Левиона Бела, па уколико још "пронађе жицу" са Џејмисоном Краудером, Џетси могу имати прилично светлу будућност.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар