Куп: Посљедња шанса за Горана Чаушића!

Црвена звезда вечерас дочекује Радник у оквиру четвртфинала Купа Србије (18 часова).

Фудбал 13.03.2019 | 12:00
Куп: Посљедња шанса за Горана Чаушића!
После обарања рекорда у непобедивости, када је реч о домаћем првенству, Црвена звезда мора да се пребаци на други колосек. Утакмица против Радника у оквиру четвртфинла Купа Србије (среда, 18 часова) прилика је да се тим Владана  Милојевића за пола корака приближи великом циљу –дуплој круни.

Јесте да је резултат приоритет свих приоритета, али традиција дуела са Сурдуличанима (све победе на Маракани) оставља могућност тренеру црвено-белих Владану Милојевићу да поново комбинује и пружи још једну шансу Горану Чаушићу. Можда и последњу.

Скупо плаћени везиста црвено-белих имао је проблематичну јесен, није успео да оправда епитет великог појачања. На зимским припремама наговестио је бољитак, али како је сезона поново почела наставио је да се мучи.

Није га било у протоколу на претходне две утакмице. Вечерас ће добити прилику да покаже да је спреман да украде минуте Јовичићу, Јованчићу, Иванићу... Уз њега ће играти придошлица из Крушевца Милош Вулић.

„Овде нема поправног. Добро ћемо да се спремимо. Скоро смо играли са Радником и тада сам рекао да од уласка у Суперлигу нису имали бољи тим. Дисциплинована су и брза екипа. Избалансирана“, рекао је Влкадан Милојевић.

Звезда је врло ефикасна у систему са двојицом нападача. Младости је дала три, а Земунцима четири гола. Очекује се да поново шансу у нападу добију Милан Павков и Дејан Јовељић.

Опредељење Радника је да игра офанзивно.  Тако да се на Маракани очекује врло занимљив меч.
„Јако важна утакмица, али приступућемо јој као и свакој другој, врло озбиљно. Идемо на победу. Тако треирамо, тако се и понашамо“, истакао је тренер Радника Милан Милановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИК 18 ЧАСОВА, ТВ АРЕНА

Стадион: Рајко Митић

Судија: Бојан Николић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (4-4-2): Борјан – Стојковић, Милуновић, Бабић, Гајић – Бен, Чаушић, Вулић, Симић – Павков, Јовељић.

РАДНИК (4-2-3-1): Васиљевић – Ђорђевић, Пајовић, Стевановић, Миловановић – Станисављевић, Којић, Керемех, Дамњановић, Николић, Златановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар