Савић: Хрвати су били психички снажнији!

Селектор Србије, Дејан Савић, похвалио је организацију и честитао Хрватској на победи, у последњем колу Европа купа.

Остали спортови 13.03.2019 | 12:15
Савић: Хрвати су били психички снажнији!
"Успели смо да одговоримо на агресију Хрватске у почетку, али то нисмо наградили добром реализацијом играча више. Они су ту били бољи. Крај треће четвртине и цела четврта се свела на јурњаву резултата, а ту су Хрвати били психички снажнији", рекао је Савић, пренео је Ватерполо савез Србије.

Капитен Филип Филиповић рекао је да је Хрватска заслужено победила.

"Када играју две овакве екипе увек су оштри дуели, велика је борба. Они су били бољи, смиренији и заслужено победили. Није лако играти овакве утакмице посебно када директно са клупских мечева додјеш у репрезентацију. Организација врхунска и видимо се у Загребу", навео је он.

Ватерполиста Србије Андрија Прлаиновић рекао је да његовој екипи није ишла игра са играчем више, па добра одбрана у почетку није наградјена водјством, али да је било и добрих ствари.

"Када смо ушли у заостатак нисмо успели да се вратимо. Није лако било ни нама ни њима умор је ту. Али тако је како је", навео је Прлаиновић.

Завршни турнир Европа купа биће одржан у Загребу од 5. до 7. априла, где ће Србија бити у групи са Хрватском, Црном Гором и Француском.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар