Туга, бол и плач: Збогом, Давиде!

Реаговања на данашњи догађај нису изостала. Многи сматрају да је правосуђе доживјело пораз, а држава срамоту.

Република Српска 12.03.2019 | 19:31
Туга, бол и плач: Збогом, Давиде!
Велико разочарање, туга и плач. То је слика која данас одлази из Бањалуке. За поједине грађане данас је Дан жалости у Бањалуци.



„Ми, грађани, саосјећамо, јер се сутра може десити и нама. Тешко је ружно и жалосно“, сагласни су грађани.



Новинари који су пратили случај од почетка кажу да је данас у свијет отишла ружна слика заједно са поруком да у Републици Српској и БиХ нема владавине права. Након годину дана борбе, родитељи Давор и Сузана нису успјели да сазнају ко им је и због чега убио сина.

„Родитељи се не одлучују тек тако да ископају посмртне остатке свог сина и однесу у другу земљу. Озбиљни разлози су иза тога. Ми, као друштво, нисмо њима дали одговор који су тражили од нас – ко је убио њихово дијете. Нисмо им дали одговор ни на то ко је лагао, сакривао доказе, ко је заказао. Послије свега, остаје ружан осјећај и ово је јако тужан и тежак дан за Бањалуку, Републику Српску и БиХ“, каже новинар Дејан Шајиновић.



„Данас је била једна болна слика на Новом гробљу. Све ово што се издешавало у посљедњих годину дана говори да живимо у систему који није био способан да омогући сигурно окружење у којем се овакве ствари не би дешавале, али је врло способан да гуши грађанске слободе и борбу за тражење истине и правде“, истиче новинар Милорад Милојевић.



Није изостала ни реакција политичара, који су негдје на средини. Једни су тврдили да неће у Скупштину док случај не буде расвијетљен, а други су сваки позив на истину доживљавали као напад на своју политичку опцију. Данас и они који смију, али и они који не смију пред камеру, кажу да је ексхумација, као и све оно што се дешавало од самог почетка у случају „Давид Драгичевић“ пораз правосуђа и срамота за државу. 

„Треба поставити питање одговорним људима у институцијама - да ли на овакав начин виде рјешавање овог случаја без епилога, да ли су, нажалост, задовољни што је извршена ексхумација, јер самим тим сматрају да се све више одвлачи пажња са тог случаја и да ли су људи у институцијама свјесни какву су поруку послали у свијет, какве су наше институције и како оне функционишу“, каже посланик СДС-а Давор Шешић.

„Ако нас данас овај догађај не отријезни, као да нас је неко полио хладном водом, онда не знам шта ће. Ово није црвена, већ црна мртвачка линија када прелазимо преко смрти и трагедије“, каже Драшко Станивуковић, посланик ПДП-а у Народној скупштини.



У петак, када посмртни остаци Давида Драгичевића буду сахрањени у Аустрији, адвокат породице Драгичевић Ифет Ферагет ће Уставном суду предати апелацију против одлуке о обустављању истраге против патолога Жељка Карана и наредбе о непровођењу истраге против Дарка Илића и Дубравка Кременовића. 

„Данас је БиХ добила велики шамар. Не знам да ли јој то ишта значи, али добила је епитет нехуманог друштва. Сви сносимо одговорност што је то тако. Јасно је и птицама на грани да се у предмету Давида Драгичевића од стране полиције и Тужилаштва заташкава једно очигледно убиство“, категоричан је Ифет Ферагет, адвокат породице Драгичевић.

Случај „Драгичевић“ је подијелио и друштво, гдје је свако случај тумачио на свој начин, а једина надлежна институција - Тужилаштво Републике Српске - није учинила још ништа да утврди истину. Они који су испочетка били уз породицу Драгичевић у њиховој борби за правду и истину, данас шаљу само једну поруку – Збогом, Давиде!



БН ТВ
Фото: Дејан Б./РАС Србија

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

Бања

12.03.2019 18:38

Правда за Давида. За Додига и Цовиц битне су Кладионице ,а не НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

12.03.2019 20:28

Стицице вас свака Сузанина суза,свака.Дјецу васу да родите,одгојите,укопате,ископате па поново укопате.То вам зелим,сваком оном ко сумња у мајцине сузе!

Name

разумио

13.03.2019 06:29

Страсно! Мртви зивима оци отварају.

Name

Разлог

13.03.2019 06:50

Шта се добија овом ексхумацијом. Хоће ли због тога бити откривене убице? Или је ипак ово доказ да је Давор дебело огрезао у политику. Премјештање у Аустрију је лични интерес породице и политиканство. Вријеме ће све показати. Брате србине какве везе има гдје је тијело битно је молити се да се душа насели у рајско насеље гдје праведне душе почивају. Амин.

Name

Ре разлог

13.03.2019 09:20

Кућа без крова, Читајући јуче неке коментаре о теми која је била најактуелнија у Бањалуци истински ми је била мука што живим у овом систему вриједности. Цијели дан сам осјећао неку тјескобу, пониженост као врста. Да човјек може да направи грешку могу да схватим, али да може да ликује над несрећом других људи и то људи који му никакво зло нису нањели, говори само да је многима озбиљно поремећен ум, да криминал, насиље и злочини нису никаква чуда која се догађају на овим просторима. Како се постављају они који воде овај народ, гдје ће га одвести и може ли се ту на нешто рачунати, било би корисно унапријед се позабавити овом темом. Отићиће многи, ал да знајју и они што ликују, да њима не оствљају своје. Скупа неможемо. И порука тзв. опозицији и ви сте саучесници, јер да сте изашли и да се нисте вратили после једне нелогичне расправе ствари би изгледале другачије. И како рече Андрић да робовање, рђава управа и накарадна власт могу толико унаказити свјест једног да не разликује добро од лошег...).

Name

АЊА ...

13.03.2019 10:22

пораз правосуђа и срамота за државу.

Name

сека

12.03.2019 18:40

тужно и жалосно. Кривци за овај злочин над дјететом и читавој породици нека дочекају таман исто као и Драгичевићи. А сигурно хоће, багра и банда умрежена у систем. Имају и они дјецу. Нек се боје за њих. Дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА СЕКУ

13.03.2019 12:54

СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ ЈОШ ДА ДОДАМ ДАО ИМ БОГ ДА ИХ СТИГНУ СУЗЕ ОВЕ МАЈКЕ И ОЦА. СВАКО НОРМАЛАН ЈЕ ПОТРЕСЕН ДО КРАЈА.

Name

Правда за Давида!!

12.03.2019 18:44

Збогом Давиде! Ова земља те није заслузила. Да се барем никада ниси врацао из Аустрије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука Валтер

12.03.2019 18:54

Збогом Давиде... Лака ти земља била... Урадио си висе за ову напацену БиХ нег сви ови политицари...ујединио си нас у борби против овог зла... Понос си Бања Луке..јел Бања лука не заборавља великане а ти си Давиде ВЕЛИКАН...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мудрост

13.03.2019 03:18

Валтер, убијеђен сам да ће једног дана, након дуже временске дистанце, бар једна улица у Бања Луци носити име по Давиду. Давид ће сигурно ући у историју, само треба вријеме да постојећи људи оду у прошлост. Ми данас имамо проблем што највећа већина паметних младих оде вјечно вани. па немамо више критичну масу за промјене. Ако промјене не направи наш народ, направиће они који ће населити напуштени простор. Све је пројектовано у мало већем центру моћи него што је садашња власт у Сепублици Српској. Проблем је што људи у власти то не разумију и мисле да ће они вјечно бити то што су данас. Покојном Давиду, нека бар у Бечу почива у мири, јер ни то није могао у "својој Бања Луци". Све ће то вријеме да испегла, али ће и много сиротиње да се намучи. Паметни кажу да на крају најтеже умиру они који много имају. Све по БОЖИЈОЈ ПРАВДИ.

Name

Убице

12.03.2019 18:55

стидите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опид

12.03.2019 18:55

Фуј Р,Српска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кемо

12.03.2019 22:25

Бакире,ти ли си ?

Name

Нострадамус

12.03.2019 18:57

Ово је горе од земљотреса 1969 е моја Бањалуко.Ако се поново затресес знајте да је то бозија казна.1969-2019

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

12.03.2019 18:57

Туга најцрња,најтеза...одмарај у тудјој земљи кад у овој ниси могао..Ко данас није заплакао,ни срца ни дусе нема.Никад те заборавити нецемо,дјецаце драги...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан

12.03.2019 18:57

Сматрам да није у реду сликати и снимати ексхумацију покојног Давида.Превисе је ту емоције боли и интиме да би камера завиривала у отворен ковцег.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

12.03.2019 18:58

највеца срамота за рс и њену власт на целу са додиком лукацем срамно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манy

12.03.2019 20:15

Коначно неко да стави прави коментар. Пароле као "држави, стиди се" не стоје, јер, РС и њене власти, тужилаштво, судство и друге ЕНТИТЕТСКЕ институције треба да се стиде, а поготово народ који је у октобру ставио печат на сваки покушај да се дође до истине и догоди правда. Давиде, анђеле, почивај у миру у неком туђем граду, кад ти мир, нажалост, није подарила твоја Бањалука. Многи широм државе, твоје БиХ, ипак вјерују да ће доћи вријеме правда, и за тебе, и за многе који су свој пут на овом свијету завршили на сличан начин, од руке насилника, који некажњено живе изругујући се жртвама.

Name

реМанy

12.03.2019 20:45

Тај што је написао “државо стиди се” је и мислио на РС. То што ти државом сматраш државну заједницу БиХ је твој проблем.

Name

Ана

12.03.2019 19:04

Т!ужно, срце се цјепа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ема

12.03.2019 19:05

Давида младог студентс је изневјерио људски род и друство. Ако младим оваку поруку саљемо да је уреду убити неког и нико да се неосуди онда какво је то друство и на каквим стандардима градјено и какву будуцност има? Ко зели да зиви у таквом друству? Зар је све до пара и полозаја а на крају сви цемо заврсит под земљом у сандуку малом. Људи драги упитајте се какво сутра зелите. Недопустите да зло побједи и да усути добре људи којих итекако има и сад је досло њихово вријеме да дјелују... Зло је показали своје лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Римес

12.03.2019 19:08

Да бог да доцекали горе убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2019 12:37

даће Бог! Не може ово овако некажњено остати!

Name

Даца

12.03.2019 19:08

Збогом, Давиде! Надам се да ћеш наћи мир далеко од зла и његових слуга крвавих рука. Нек Бог у помоћи онима који остају и који погињу главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АРХАНДЈЕЛО

12.03.2019 19:08

ЛУКАЦУ СТА ТИ ОНО РЕЦЕ ДА БИ УРАДИО ДА ТИ ДЈЕТЕТУ НЕКО ЦВОКУ ОПАЛИ? МРЦИНО И ФУКАРО ЈЕДНА УМОБОЛНА ДОЦИЦЕ ФУКАРО ПРАВДА!!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГ

13.03.2019 08:05

Какве везе Лукац има са убиством,нема а бас никакве,осим сто га неке будале оптузују без и једног доказа она стара изрека рекла казала.

Name

Ре МГ

13.03.2019 16:52

Довољно је рекао за закљуцак да је умијесан. И превисе.

Name

сви смо криви

12.03.2019 19:15

добро је рекао Ферагет. Да је народ бољи не би ниједан политицар смио носа провирити на бијели дан док се слуцај не ријеси. НИЈЕДАН у цитавој БиХ. Али опет мислим толики злоцинци се крецу неказњено, слободно иако се зна да су убијали недузан народ у рату па ником ниста. Кад се окреце глава од злоцина и зиви злоцин то води само проклетству. Бице нам и горе !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ сви смо криви

12.03.2019 21:54

коментар је потпуно на мјесту ,потписујем

Name

Мајка

12.03.2019 19:17

Сине Давиде путуј из овог тамног вилајета и нађи смирај својој души тамо далеко од града за који си живио. А град и државу нека је срамота и нека свако ко је имао удјела у злочину над тобом дочека судбину још гору и тежу од твоје. Не, не желим им смрт, јер била бих једнака њима. Желим им да се пате у боли, да ли духовној или тјелесној, али да не могу умријети, да им све оно што су покрали не може платити лијек којим ће ране залијечити и бол утихнути. Путуј сине и с анђелима буди, јер си анђео одувијек и био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дундо Мароје

12.03.2019 19:31

Збогом мили дјецаце.... Нека Ти је лака црна земља,андјеле... Туга!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

12.03.2019 19:32

Да бог да им се вратило све ово 5пута горе. Па да виде како је било родитељима. Правда за Давида Цаца и мама никад неце бити сами Борба за истином се наставља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лена

12.03.2019 19:38

Дивни, постени људи којима је нането узасно зло. Паметне и добре дусе - и отац и мајка. Давид - мило, вредно, цестито дете, дивно васпитано. Тако пролази све сто је вредно на насим просторима. Нисмо се слуцајно сви препознали у овом слуцају. Нисмо се слуцајно сви престравили од зла које нас окрузује. Такодје, нисмо се слуцајно осетили дирнутим и задивљеним цојством и јунаством родитеља, пријатеља, као и цланова групе Правда за Давида. Такви људи се ретко радјају и представљају основ, стуб сигурности и стабилности, опстанка једне заједнице. Без њих ницега нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АП

12.03.2019 20:37

Правда за Давида!!!

Name

Жана

12.03.2019 19:39

Страшно.Претужно! Не могу да схватим како су устоличени политичари тако заштићени и зар не постоји часни суд?! Сви који су заташкавали и ометали истрагу надам се да ће једног дана горко зажалити и да ће главни кривац одговарати.Бања Луко убијено је дете,нечије,убијена је комплетна личност,убијена је шанса да буде муж,отац,брат,син...За сва та убитства треба да се суди... Подрска породици и људима који су од почетка стајали уз њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тузна

12.03.2019 19:45

данас це једна мајка посљедњи пут провјеравати јел јој син стигао....надам се да це некоме од оних који су судјеловали у злоцину прорадити савјест...па немогуце да од свих нема један који има бар мало савјести и бар мрвицу храбрости па проговори...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алма

12.03.2019 22:19

Савјест је људска особина А у овом слуцају та ријец не постоји медју овим идиотима . Али кад тад кад се најмање надају удари тамо гдје највисе боли.

Name

ЛУКА

12.03.2019 19:50

ЗБОГОМ ДАВИДЕ ПОЧИВАЈ У МИРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

12.03.2019 20:29

Као што смо 90 их палили свијеће на темељима,за васкрснуће Цркве Христа спаситеља,васкрснуће и истина и правда и донијети спасење напаћеним душама.

Name

перо

12.03.2019 20:40

Драги нас давиде идес, путујес у тугу Земљу да поцивас вјецно,Нека ти Дуса поцива у Рају, авивим Политицарима уПаклу и нигде се не смирили и нико их не имао оваки. Обрукали су Сав Србски Народ .Како их Свијет посматра само и ста они Престављају ,ста какву срамоту су дозивјели.ти цес уци у историју драги мој Давиде,А ово правосуге РС у велику Бруку. Некатије Лака земља драги нас Давиде.ави ,полтицари одговорни Семе вам се Стурило Отисли ТроморомАмин Бозе!!

Name

Зиле

12.03.2019 20:11

највеца срамота за рс и њену власт на целу са додиком лукацем срамно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

12.03.2019 20:25

Збогом Давиде...!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

12.03.2019 20:51

Мој народе отворите добро оци и гледајте коме дајете,Глас немојте за 50 КМ павас јасу 16 Година једни Глупаци и неодговорни Плцкаси који пуне своје дзепове коце вас да Стити у Будуцности. коме остављате своју дјецу да вам цувају!!

Name

Мир Јана

12.03.2019 20:43

ЗБОГОМ ДАВИДЕ АНДЕЛЕ НАШ. УЗ МАМУ И ЋАЦУ СМО ДО КРАЈА.ПРАВДА ЈЕ СПОРА АЛИ ДОСТИЖНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутрално

12.03.2019 20:55

Нека Бог свим Голијатима кој су исчупали Давидову душу и срце и ставили се на страну јасеновачких кољача, одузме разум и да се сви медјусобно у сопственом смраду подаве од недостатка вазДуха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ 72

12.03.2019 20:57

Збогом, сине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

12.03.2019 21:05

Људи, власт, политицари, институције! СТИДИТЕ СЕ ОВЕ СЛИКЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yуго Босс

12.03.2019 21:32

Људи будите се, дизите се.. Докле це те допустити да вас овако понизавају и да за њих ви и Васа дјеца невриједите ниста... Вријеме да узмете вас зивот и друство у своје руке и отјерате ове некомпетенте људе са ових позиција Јер они незнају да градер друство... Ово је све лако смјенити само ако људи имају воље. Па они се смију свему овоме ста све могу да ураде а да нико непруза отпор... Мислим да требају људи да се органузују у свим градовима и да се направи план како рјесити се ових људи и поцети градити болхе друство... Па засто уопсте зивимо? Зар смо се родили да слусамо ове будале....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Надезда

12.03.2019 21:32

Стида је давно у овој дрзави нестало. Напротив, мислим да су политицари срецни, надају се да родитељи полако одустају од своје борбе. Надам се да це правда доци кад-тад. Подрска јадним родитељима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.03.2019 22:48

Људи ако сте ресили да смените политицаре,Крвопије онда избацити и полицију која подрзаје политицара и којису туки овај јадни народ на Тргу, онису послали рузну слику у Свијет Насим парама хране дјецу а народ Бију насрамоту Дајимје.

Name

Полако

12.03.2019 22:57

Остаце те сами оде ва народ из те Дрзаве којом се заклињете лазно.Незнам коцевас плацати од кога да крадете коцевам давати Кредите Куда цете ви Проклети гладни оцију !!

Name

Хронолог

12.03.2019 22:03

Шта рећи. све ово неби било да народ није аминовао долазак лопова на власт. Народе добио си власт какву заслужујеш, па зато сад имамо ову муку, јад и чемер. Не каже се узалуд да Бог народ кажњава преко владара. Отријезните се више је*о вас Додик, Лукач и остала багра, па зар немате нимало достојанства и самопоштовања . Палите се на националистичку реторику Додика, док вас исти тај са својом екипом дере и дере годинама, пљачка и обмањује, жедне преко воде преводи !!! ??? Еееее ал падосте ниско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид у срцу

12.03.2019 22:23

Збогом душо наша.... Стидиш ли се, државо? Спавате ли мирно, убице?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

12.03.2019 22:57

Нажалост, од једног великог народа који је читаву своју историју писао властитом крвљу не одричући се Истине, Слободе, Правде и Отаџбине постали смо обичне пичке које погнуте главе и за кору будјавог хљеба правдају похлепне, неморалне властодршце. Гдје ће нам душа, запитајмо се, ако претке своје и браћу своју ради нас пострадалу издајемо зарад материјалних задовољштина, зарад страначког намјештења, ухљебљења. Запитајмо се зашто не смијемо подигнути песницу високо као што су је наши прадједови држали подигнуту и када су заувјек падали у нади да ћемо ми поносно стајати умјесто њих ? Давид, Милан, Ратко, Новак, Славко, Споменко, Срдјан … ? А нама су битни Нике, ВW, Делл, Ипхоне … ма јебо ти нас. Е мој Боже, и ти ћутиш … дрекни, удри, не праштај више, доста нам је праштања. Слава Давиду Драгичевићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власти заказале

13.03.2019 00:12

Родитељи су оцајни, они имају право да раде све оно сто це им помоци у њиховом болу и оцају. Дрзава је заказала и то озбиљно. Поступак власти није само цудан, него и превисе загонетан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕСА

13.03.2019 05:43

МИЛОРАДЕ ДОДИКУ ИЗАДЗИ ПРЕД НАРОД И ОБЈАСНИ ОВАЈ СЛУЦАЈ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

13.03.2019 06:33

Ови ипак у својој боли провоцирају и играју игру и даље није једини случај који није ријешен за овој период у Србији се неки случајеви разријеше након висе година ,ста би сад требало Јелену Марјановић пренијети у Загреб ,него је ова породица од своје трагедије направила бизнис

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Нина

13.03.2019 08:25

Дабогда ти од своје дјеце овако бизнис правила, олосу људски. Срам те било. Правда за Давида!

Name

Тајац

13.03.2019 09:27

К'о црна земља тешка одлука Давидових родитеља о коначном почивалишту у Аустрији очајнички је крик унесрећених, разорених, уништених, безнадежних. Распукло је Сузанино срце, не може више. Пресушиле су Даворове сузе, одавно не теку. Киднапован прије непуну годину, измасакрирани младић скончао је у кориту Црквене. Убице су слободне. И даље на важним функцијама. У полицији, правосуђу, ентитетским министарствима. Дабога им не требало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.03.2019 16:58

Затворис оци и замислис.... Како се осјецао, јел јаукао од болова? Ста му је тад пролазило кроз главу??? Е мој брате. Не мозес тако кроз зивот проци а да не будес казњен. Исто као сто си казнио Давида. БРУТАЛНО!

Name

КАТАСТРОФА ОПШТА

13.03.2019 13:04

С БОГОМ ДАВИДЕ. ОВА ЗЕМЉЕ КОЈА ТЕ ЈЕ УБИЛА НИЈЕ ТЕ ДИЈЕТЕ ДРАГО ЗАСЛУЖИЛА. ПОНОС СИ БИО БАЊА ЛУКЕ А ДА ЈЕ БИЛО КАКВЕ СРЕЋЕ И ОСТАО БИХ ПОНОС А НЕ ДА ТЕ КРВНИЦИ УБИЈУ И ДА МИРНО ШЕТАЈУ Б. ЛУКОМ. ТУГА НАЈЦРЊА,НАЈТЕЖА И НАЈГОРА ДА НЕ МОЖЕ БИТИ. ДИЈЕТЕ ДРАГО ОДМАРАЈ У ТУЂОЈ ЗЕМЉИ КАД НИСИ МОГАО ОД КРВНИКА И УБИЦА ДА СЕ ОДМАРАШ У СВОЈОЈ ЗЕМЉИ. ДАО ИМ БОГ СВИМА КОЈИ СУ ТЕ УБИЛИ И СВИМ ОНИМ КОЈИ ИХ ШТИТЕ ДА ДОЧЕКАЈУ ТАКО У СВОЈОЈ КУЋИ ПА ДА СЕ О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВЕ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

13.03.2019 13:27

Ста реци,незнам какав ментални склоп у глави има тај гад који је ово наредио

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

13.03.2019 13:48

СВИ СМО МИ У СВОМ ГЕТУ САМО СТО СЕ НЕЗНА .ТЈ.ЈАВНОСТ НИЈЕ УПОЗНАТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутјешиви

13.03.2019 20:18

Жалосно жаöосно, да нас је наша рс до овога довела. Све те што починише ово и они сто заташкавају убиство, требају бити истјерати из институçија

ОДГОВОРИТЕ