Вестбрук бјеснио, пријетио пару крај терена!

Вестбрук навијачу: Разј****у и тебе и твоју жену! Кошаркаш Оклахома Сити Тандера Расел Вестбрук ушао је у вербални обрачун са једним од навијача Јуте Џез.  "С**баћу вас!", викао је некадашњи МВП гледаоцима из првог реда.

Кошарка 12.03.2019 | 13:00
Вестбрук бјеснио, пријетио пару крај терена!
Пале су заиста тешке речи, а популарни "Броди" није могао да се смири.

Све је почело када је навијач Јуте Шејн Кесел, који је стајао заједно са својом женом близу паркета, узвикну Вестбруку: "Клекни на колена као што си то навикао". 

То је Расела прилично наљутило, па је имао спреман одговор: "Обећавам ти! Разј****у те! И тебе и твоју жену! Кунем се Богом! Разј****у те!" 

Кесел је после инцидента рекао да се он само забављао, чак каже да је и Вестбрук имао осмех на лицу док су размењивали тешке речи. 

У приложеном видеу можете видети ову несвакидашњу ситуацију.



Тензија на НБА теренима.

Расел Вестбрук, најкориснији лиге за 2017. годину, поново је ушао у клинч са гледаоцима из првог реда, с тим да је сада било и увреда, пријетњи...

Током побједе свог тима на гостовању Јути (98:89), експлозивни кошаркаш је у једном тренутку пријетио да ће "с**бати" гледаоца и његову супругу.

Тим ријечима, он је одговорио на, како је објаснио, "потпуно бесрамне" коментаре које је чуо за вријеме друге четвртине, када се задесио крај клупе свог тима.

"Кунем се Богом, с**баћу и тебе и твоју жену. Кунем се у све што волим. Обећавам ти то", рекао је Вестбрук и био снимљен док је то изговарао.

Послије утакмице, објаснио је ту ситуацију из свог угла.

"Тај човјек ми је рекао: 'Сагни се на кољена, као што си и навикао'. То је било расистички и увредљиво. Што се мене тиче, нећу дозволити да неко вријеђа моју породицу. Просто, мислим да би нешто требало да се уради. Мора да постоје неке посљедице за такве људе, који дођу на утакмицу и кажу све шта хоће. Не мислим да је то фер према играчима. Не само према мени, већ и према свима".

Сјајни кошаркаш не пристаје да промијени или бар ублажи мишљење, већ истиче да би опет исто поступио.

"Да морам, све бих поновио. Јер ћу увијек стати и бранити се, због себе, породице, своје дјеце, супруге, због моје мајке, мог оца... Сваки пут ћу урадити исто. Очекујем и да свако уради исто... Што се тиче пребијања његове жене, никад нисам ставио руку на жену, нити ћу. Никад нисам учествовао у породичном насиљу. Никад у животу! Међутим, када је рекао то што је рекао, његова жена ми је поновила исте ријечи. Тако смо почели".

"Знам да ви желите бајковит крај ове приче, али важнији је почетак. И много је увредљивији од онога што сте чули!", додао је Вестбрук, послије утакмице у којој је постигао 23 поена уз 11 скокова и осам асистенција.

Прозвани гледалац, Шејн Кејсел (45), рекао је "ЕСПН"-у да није псовао, нити урадио било шта увредљиво.

"Почело је као забава, рекао сам Вестбруку да охлади та кољена. Одговорио ми је да су му кољена врела, а ја сам рекао да ће му бити потребна", објаснио је он и рекао да његова дјевојка није учествовала у расправи.

Јута се огласила саопштењем и рекла да је покренула интерну истрагу, а да је наведени пар упозорила због понашања. 

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар