Марина спрема баладу за мајку

Пјевачица Јелена Карлеуша била је јако везана за своју мајку Дивну, која је преминула 3. марта 2019. године, а да би показала колико јој је она значила у животу, планира снимити пјесму само за њу.

Забава 12.03.2019 | 07:25
Марина спрема баладу за мајку
Наиме, Јелена је одлучила да јој Марина Туцаковић, која је иначе била Дивнина добра пријатељица, напише баладу с којом ће се вратити на сцену када за то буде била спремна.

Карлеуша је замолила Туцаковић да јој напише емотиван текст, а Марина је ове наводе потврдила.

– Наравно да ћу испунити Јеленину жељу да напишем пјесму о њеној мајци. Још је рано да причамо о томе јер је Дивна недавно преминула и просто није прави тренутак за такво нешто. Мора проћи неко вријеме. Немам још у плану како би тај текст требао изгледати, то све зависи од тренутка када сједнем писати – рекла је Марина. 

Марина ће Дивну памтити као жену “лафа”.

– Човјек њу једноставно не може заборавити. Била је сила, лафица, велика жена, мој прави пријатељ. Увијек је била позитивна и говорила је: “Само гледај право, не осврћи се.” Многи су слушали и завољели Радио 202 баш зато што је била сјајна водитељка и својим гласом привлачила слушаоце – испричала је Марина, пишу српски медији.

(Аваз)

Коментари / 0

Оставите коментар