Звездина вијест године: Марин до јуна 2021. године!

По уписима на друштвеним мрежама делује да су навијачи Црвене звезде разочарани продајом младог Алексе Терзића, али брзо је са "Маракане" стигла вест која ће их орасположити.  Звездаши да отворе шампањац, рођендански поклон за Марина - уговор до 2021. године! Све је договорено, само да се парафира.

Фудбал 12.03.2019 | 14:45
Звездина вијест године: Марин до јуна 2021. године!
Не само да је Марко Марин ове зиме одбио да оде из Црвене звезде, него ће и продужити уговор!

МОНДО сазнаје да је све договорено да бивши репрезентативац Немачке у среду, 13. марта, на свој 30. рођендан потпише сарадњу са црвено-белима до јуна 2021. године, односно годину дана дуже од тренутно важећег уговора.

Та вест не само да ће орасположити оне навијаче српског шампиона који су током дана изражавали незадовољство на друштвеним мрежама због продаје младог Алексе Терзића, већ се слободно може сврстати у најбољи потез руководства црвено-белих у последње време.

На овај начин настављено је са чувањем најважнијих шрафова машинерије Владана Милојевића.

Подсетимо, претходно су уговоре продужили Филип Стојковић, Милан Павков, Вујадин Савић, Бранко Јовичић и Милан Борјан.

Марин је ове сезоне показао квалитет који га сврстава у сам врх најбољих фудбалера који су икада трчали суперлигашким теренима, а имајући у виду његове године, сигурно је да још много може да помогне црвено-белима.

Надају се у Љутице Богдана, бар још једним пласманом у Лигу шампиона.

Информација да ће Алекса Терзић каријеру наставити у Италији учинила је да навијачима Црвене звезде на тренутак позли, али моментално стиже аспирин из Љутице Богдана. МОЗЗАРТ Спорт ексклузивно сазнаје: Марко Марин, понајбољи играч црвено-белих и магнет за публику која је почела да на “Маракану“ долази зато што може да се диви његовом потезу, договорио је останак у црвено-белом дресу!

Маринов актуелни уговор истицао је на лето 2020. што суштински значи да би црвено-бели морали да већ овог лета да размишљају о продаји  како не би ризиковали да остану без таквог аса, али и без обештећења. Мада новац није овде пресудан, јер оно што би Звезда могла да извуче на име обештећења за Марина тешко да би било довољно да се у Београд приволи неки други играч такве класе. Просто, ретки су фудбалери који умеју тако да шармирају публику.

Нови уговор ће бити потписан до јуна 2021. што значи да ће Звезда добити мало времена да се одмори и око Марина изгради екипу за нови напад на групну фазу неког европског такмичења.

Наравно, има то и цену. Прецизних информација о Мариновој плати још нема, али како је до сада годишње зарађивао 600.000 евра јасно је да ће по новом уговору примати нешто више, ближе суми од 800.000 евра.

Учешће прво у Лиги Европе, па у Лиги шампиона подигло је лествицу очекивања у Љутице Богдана. Последично, порасле су и плате. Али ако црвено-бели мисле да успехе из претходне две сезоне наставе да понављају и у будућности онда је инвестирање у играчки кадар апсолутни императив.

Марко Марин је ту један од главних састојака. Уговор ће бити потписан у среду, 13. марта. На Маринов 30. рођендан. Ето лепог поклона. И за њега. И за све Звездине навијаче.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар