Скандал: Најлошије судије су у Премијер лиги!

Шта се ово догодило на Енфилду, Андре Маринер страшно оштетио Ливерпул?

Фудбал 10.03.2019 | 18:15
Скандал: Најлошије судије су у Премијер лиги!
Скандал, скандал, скандал!

Сада више нема никакве дилеме - најлошији арбитри раде у Премијер лиги! Можда је најмоћнија лига на свету, али судије су им, благо речено, скандалозне! После свих глупости које су нам острвски делиоци правде сервирали последњих месеци, па и година, на Енфилду смо данас присуствовали врхунцу аматерског суђења. Овог пута у режији Андреа Маринера. Ово нема никакве везе са Ливерпулом, Барнлијем, или било ким другим - Андре Маринер је озбиљно оштетио Редсе и погодак Ешлија Вествуда директно из корнера потпуно бацио у запећак! 

Гола вероватно и не би било да је Алисон Бекер имао слободу да командује у свом простору. Уместо тога, Маринер је дозволио Џејмсу Тарковском и Џеку Корку да на све дозвољене и недозвољене начине засметају бразилском голману и спрече га да заустави лопту у високом лету! Цела ситуација отишла је толико далеко да је Тарковски буквално зајахао Алисона, а Маринер уопште није реаговао. 

Ливерпул је убрзо стигао до изједначења преко Фирмина, онда и окренуо резултат уз гол Манеа, али остаје горак укус у устима после скандалозне одлуке искусног арбитра да апсолутно ништа не досуди у овој ситуацији...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар