Гробари се узалуд надали!

Обрадовић би волео да остане још коју годину у Андерлехту! Српски леви бек поручио да би радо остао у Бриселу до краја каријере.

Фудбал 12.03.2019 | 16:00
Гробари се узалуд надали!
Био је у једном моменту зимус Иван Обрадовић „виђен“ као повратник у табор Партизана, али на крају је остао у Андерлехту, где је дочекао нову шансу. А, та шанса нарасла је, као снежна лавина од једне грудве, до приче о новом уговору.

Српски леви бек у разговору за белгијске медије открио је да очекује да ће остати у Андерлехту и после лета, када му истиче текући уговор са клубом из Брисела.

„На лето ћу напунити 31 годину, али волео бих да имам дугу каријеру. Наредни корак је да продужим уговор са Андерлехтом. Нисмо о томе још детаљније причали, јер су сви фокусирани на пласман у плеј-оф. Нисам себична особа, да гурам себе у први план, нити желим да узнемиравам челнике клуба. Има времена да разговарамо о наставку сарадње“, поручио је Иван Обрадовић.

У преводу, да се навијачи Партизана не надају, Обрадовић не размишља о повратку у Србију.

„Тек би требало да се видим са (спортским директором) Михаелом Вершуреном. Волео бих да продужим уговор, чак и да останем у Андерлехту до краја каријере“, нагласио је Обрадовић.

Српски леви бек је јесењу полусезону провео ван тима, јер тренер Хајн Ванхезебрук није рачунао на њега, али му се статус потпуно променио откако је на клупу сео Фред Рутен, који га је одмах вратио у прву поставу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар