Министарка аутом ударила дијете

Министарка регионалног развоја Хрватске Габријела Жалац управљала је аутомобилом који је јутрос налетио на десетогодишњу дјевојчицу у Винковцима, пренијели су хрватски медији. Накнадно је потврђено да је у саобраћајној несрећи учествовала министарка Габријела Жалац.

Регион 09.03.2019 | 16:22
Министарка аутом ударила дијете
До несреће је дошло када је дјевојчица претрчавала цесту на необиљеженом пјешачком прелазу, а од ударца возилом је задобила повреде због којих је одвезена у винковачку болницу, преноси "Вечерњи.хр."

Дјевојчица је ван животне опасности, али је пребачена у КБЦ Осијек.

Како је саопштила вуковарско-сријемска полиција, у Улици Ћирила и Метода дошло је до налета личног возила на дијете које је прелазило цесту изван обиљеженог пјешачког прелаза.

Из Канцеларије портпарола хрватске министарке су потврдили да је дошло до ове несреће, наводећи да је пред возило којим је управљала Габријела Жалац, ван обиљеженог пјешачког прелаза истрчало десетогодишње дијете.

"Дијете је брзо колима хитне помоћи превезено у винковачку болницу, гдје је констатован прелом поткољенице. С обзиром на шок за обје породице, оглашавамо се писаним путем. Детаљније о цијелом случају огласиће се надлежне службе. У поподневним часовима Жалац ће посјетити повријеђено дијете", каже се у саопштењу.

(БН/Вечерњи.хр)
(Фото: ПXЕЛЛ)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

007

09.03.2019 16:12

Па шта и Новалића полиција ухватила да брзо вози.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

10.03.2019 07:56

У нормалним државама они подносе оставке.

Name

Крко

09.03.2019 16:30

Прије 7 година је мени иза дрвета искочило дијете. Нисам ја ударио у њега, него оно у десна врата. Срећом, није било последица, а одмах сам звао полицију и хитну да дођу, јер не знам какве глупости би се касније могле исконструисати. То се може десити свакоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Крку

09.03.2019 17:52

Бас ти одговара надимак.Како си само описао свој дозивљај.

Name

РЕ КРКО,

09.03.2019 20:00

Не могу свакоме. Министрима Републике Српске не може. Ако се и деси брзо се нађе неко други.

Name

Крко

09.03.2019 23:09

За овог првог, што не зна шта би рекао, а хоће, јер је бесплатно. Надимак сам добио као клињо, јер сам другарима говорио да ћемо се играти кад кркам, па остало тако. Не знам шта је то тебе погодило у мом опису догађаја? Можда сам требао допустити да ме мама и тата дјетета након неколико дана туже и траже паре? Е, па поучен искуством неких људи који су грдно награбусали у сличним незгодама, ја сам поступио како треба, тако да се касније нису могле измишљати некакве лажне озледне листе или записници како сам возио 100/х, па прегазио дијете. Од свега ми је било најважније да дјечаку није било ништа, осим што је био уплашен, али смо се заједно уплашили и након тога отишли на сладолед, заједно с његовим родитељима, који су били заиста разумни и нормални људи. За овај други коментар... Знам, јасно је то код нас одавно. Ја наводим примјер за обичне смртнике. Постоје и нормални људи који су неки функционери, па у оваквим незгодама људски поступе, без обзира да ли су криви или не. Ова министрица је сигурно једна од таквих људи.

Name

Мишо

10.03.2019 00:02

Ова је и Бамбy-а појела.....

ОДГОВОРИТЕ