Бомба из Италије: Договорили се Гвардиола и Јуве?!

Тешко је поверовати на вест која стиже из Италије, али је исто тако било и када се Гвардиола одлучио на Бајерн после Барселоне. . . Јувентус чини све да постане најдоминантији тим Европе!

Фудбал 09.03.2019 | 18:15
Бомба из Италије: Договорили се Гвардиола и Јуве?!
"Кува" у Јувентусу у претходних неколико недеља!

Италијански медији извештавали су о сукобу тренера Масимилијана Алегрија са председником клуба Андреом Ањелијем, писало се о томе да је "Макс" понудио оставку незадовољан атмосфером која се створила у јавности после пораза од Атлетика у првој утакмици осмини финала Лиге шампиона (0:2), да би медији почели да лицитирају именима његовог наследника.

Од одласка из Реал Мадрида говорило се да је то место "капарисано" за Зинедина Зидана на лето 2019. године, али Италијани доносе нови правац у читавој причи...

Како преноси "Ил Гиорнале", Јувентус је постигао вербални договор са ПЕПОМ ГВАРДИОЛОМ који би на крају сезоне требало да напусти Манчестер сити, а потом ће потписати четворогодишњи уговор са "старом дамом".

Вест је објавио новинар Луиђи Гуелпа који је појаснио детаље историјског "трансфера".

"Ову информацију дала ми је иста особа која ми је дојавила и да Кристијано Роналдо долази у Јувентус", казао је италијански новинар у радијској емисији.

Тешко је поверовати у овакву гласину, али дешавале су се и чудније ствари!

Штавише, мало ко је могао да поверује у вест да Пеп Гвардиола напушта Барселону, која је саопштена на чувеној конференцији за медије заједно са председседником Сандром Роселом, а још мање да је потом одлучио да оде у Немачку - у Бајерн Минхен.

Јувентус покушава да после доминације Италијом, сјајним пословањем клуба, изградњом стадиона, зарадом и седам узастопних титула првака, постане кључна сила и у Европи, што је почело доласком Кристијана Роналда за 100 милиона евра прошлог лета, међутим руководство не верује Алегрију да може да изведе пројекат на прави пут.

НИЈЕ САМО ГВАРДИОЛА...

Претходних дана спекулисало се о томе да би Јувентус радо "заменио" Паула Дибалу за незадовољног Маура Икардија из Интера, док је наводно вербални договор с "старом дамом" постигао и Марсело из Реал Мадрида. Такође, Јувентус је одлучио да и на лето "нападне" и Пола Погбу кога је пре само три године продао у Манчестер јунајтед за тада рекордну суму од 120 милиона евра.

Слично неповерење имали су и у Контеа пре њега, спорили су се око појачања, а верују да би с Гвардиолом успели да постигну замишљено.

Видећемо како ће Каталонца "намамити" из Ситија пошто тамо није завршио започето, иако хита ка другој титули првака Енглеске, с тим да у Европи његова екипа није урадила ништа значајније од онога што је пре њега радио Пелегрини...

Гвардиола има уговор до 2021. и по њему зарађује око 20 милиона фунти годишње.

За десет година каријере освојио је 25 трофеја.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар