Родић и Гобељић „појачавају“ Звезду послије паузе!

Владан Милојевић и даље чека. . .

Фудбал 09.03.2019 | 09:45
Родић и Гобељић „појачавају“ Звезду послије паузе!
До репрезентативне паузе Црвена звезда има још три такмичарска меча. Утакмице са Земуном и Радом у првенству су идеална прилика да екипа Владана Милојевића настави низ непобедивости у првенству, док у Купу против Радника јуре пролаз у полуфинале.

Иако има релативно мирну ситуацију, Владан Милојевић вероватно једва чека репрезентативну паузу. Један од разлога су и повреде Милана Родића и Марка Гобељића. Према појединим информацијама проверени тандем требало би да буде спреман за дуел против Мачве, заказан за 30. март.

Очекивало се да ће Родић и Гобељић вратити на терен. Искусни леви бек се повредио уочи повратка екипе из Анталије. Додатним прегледима дијагностификовао је напрснуће фибуле, па се његов повратак одужио.

Слична констатација важи и када је у питању Марко Гобељић. На прву лопту деловало је да је повреда Милојевићевог универзалца лакше природе. Међутим, лечење није дало резултат, јер је Гобељић осетио симптоме сличне повреде током пријатељског сусрета са ИМТ-ом. Потом су на Маракани консултовали бројне стручњаке и лекаре, познате по експресном санирању сличних повреда.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар