Бурна сједница у Реалу!

Перез све ближи да отпусти Соларија! Реал је на прагу одлуке да отпусти тренера Сантјага Соларија.

Фудбал 08.03.2019 | 09:00
Бурна сједница у Реалу!
У вечерњим часовима председник Флорентино Перез је одржао хитан састанак са генералним директором Хозеом Анхелом Санчесом и сарадницима и очигледно пала је одлука да Солари у најскорије време буде смењен.

"Марка" је пренела да ће Солари највероватније бити на клупи за викенд и недељни меч са Ваљадолидом, док неки други медији преносе да су у питању сати и да би Перез могао да пронађе решење у бившем тренеру Жозеу Мурињу.

Португалцу, наводно, не прија идеја да преузме посао у овом тренутку, мада ни то није сасвим искључено, док је наводно и даље прва жеља свих у клубу повратак на кормило Зинедина Зидана.

После састанка, Перез се упутио на кошаркашку утакмицу између Реала и Фенербахчеа.

Такође, бројни шпански медији известили су ни о сукубу између Флорентина Переза и Серхија Рамоса, који је означен као један од криваца за елиминацију из Лиге шампиона.

Он је намерно добио жути картон на првом мечу са Ајаксом, што се касније испоставило као непромишљена одлука која је коштала Мадриђане у реваншу.

"АС", "Марка", "Ел Паис" и АБЦ су известили да је дошло до вербалног обрачуна између Переза и Рамоса у свлачионици Реала после пораза од Ајакса (1:4).

Перез је запретио да ће га отерати из клуба и то је учинио пред свим играчима, а њима је поручио да је њихова игра била срамотна.

Рамос је, како је пренео "Ас" одговорио:

"Исплати ме и ја ћу отићи. Дао сам све и поломио кичму играјући за овај тим, грб и тебе".

Рамос и Перез, али ни било ко из табора Реала није желео да коментарише писање медија.

Сасвим је извесно да ће наредни дани дати одговор и да ће много тога бити јасније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар