Видео: Како су Гробари расплакали горостаса из Берана?!

"И кад не будеш први ти" – сузе Александра Шћекића. . . ! Фудбалер Партизана Александар Шћекић рекао је да му је тешко пао пораз од Радничког, као и да је подршка навијача након меча изазвала велику емоцију код њега.  Александар Шћекић врло емотивно је доживео скандирање навијача Партизана после пораза од Радничког.

Фудбал 07.03.2019 | 19:15
Видео: Како су Гробари расплакали горостаса из Берана?!
Фудбалери Партизана изгубили су у среду на свом терену од Радничког 1:0, у утакмици 25. кола Суперлиге Србије.

"Сви смо се прибојавали утакмице са екипом Радничког, јер смо били потпуно емотивно и физички истрошени после дербија који смо одиграли у суботу. Десило се чега смо се и прибојавали, да смо из једног шута примили гол иако смо читаву утакмицу нападали, стварали шансе и били бољи. Али нажалост, у фудбалу не побеђује увек бољи", рекао је Шћекић за клупски сајт.

Шћекић је терен стадиона у Хумској напустио у сузама.

"Тешко ми је пао пораз од Радничког. Док смо излазили са терена, иако смо изгубили, наши навијачи су нам аплаудирали и давали подршку уз песму 'И кад не будеш први ти', што је код мене изазвало велику емоцију, где нисам могао да се суздржим и једноставно су сузе кренуле", рекао је Шћекић.

"Желим да им свима захвалим на подршци и желимо сви да стадион буде пун као јуче", додао је црногорски репрезентативац.

Партизан у наредном колу Супер лиге гостује Вождовцу, а потом га очекује четвртфинале Купа Србије против Напретка у Крушевцу.

"Још три утакмице до репрезентативне паузе, две у првенству и једна у Купу. Окрећемо се њима и бољим резултатима. У недељу играмо против Вождовца, где мењамо и подлогу, али је на нама да се после данашњег дана и паузе опоравимо и физички и ментално", рекао је фудбалер Партизана.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар