Тухел ''бриљирао'' послије утакмице!

Манчестер није дошао да победи, није имао ни шансу у другом полувремену! Тренер ПСЖ-а у потпуном шоку после испадања из Лиге шампиона. . .

Фудбал 07.03.2019 | 14:00
Тухел ''бриљирао'' послије утакмице!
Дошао је Томас Тухел пред новинаре са лицем шокираног човека. ПСЖ је резервисану карту за четвртфинале Лиге шампиона морао да преда Манчестер јунајтеду и то после примљеног гола из пенала у 93. минуту (3:1).

Ништа од „ушатог трофеја“ ни ове године, а толики милиони су утрошени у тим, који ни 2:0 из Енглеске не може код куће да сачува и то против ривала којем је фалило „пола“ тима.

Тухел је дошао пред новинаре и признао да не зна шта да каже.

„Они у другом полувремену нису имали ниједну шансу. Немам објашњење шта се догодило“, рекао је збуњени Немац.

Тренер Светаца тврди да је његов тим урадио све што је било потребно да би се прошло даље.

„Све смо контролисали у првих 30 минута. Играли смо квалитетно, са правим менталитетом, реаговали смо добро после почетног поклона који смо дали Манчестеру. Имали смо много шанси. И одједном, право ниоткуд, они су постигли други гол. Ми смо контролисали игру, а био је потпуно невероватан резултат на семафору. Тај други гол је све окренуо наопачке у нашим главама“.

Међу чудним изјавама Томаса Тухела једна се посебно истиче.

„Ни у једном моменту нисам имао утисак да је Манчестер дошао да победи! Али, успели су и ја им честитам на томе“.

На питање да ли је био пенал за Манчестер, Немац је имао занимљив одговор:

„Ја подржавам ВАР. Али, имао сам утисак да тај шут није ишао у оквир гола и ако је тако, онда је потпуно бесмислено у таквим случајевима досудити овакав пенал. Мислим да би то правило о игрању руком морало да се боље прецизира, јер овако није баш најјасније“, поручио је Томас Тухел.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар