Фрка у свлачионици Јунајтеда!

Солскјер раздвајао Погбу и Лукакуа! Белгијанац сматрао да му Француз дугује услугу и да је требало да му препусти пенал против Саутемптона. . .

Фудбал 09.03.2019 | 13:00
Фрка у свлачионици Јунајтеда!
Фрка у свлачионици Манчестер Јунајтеда после победе над Саутемптоном... Резултати су ту, борба за Лигу шампиона активна, а опет је дошло до конфликта. И то између најбољих пријатеља. Ромелу Лукаку ударио је на Пола Погбу. 

Таблоиди на Острву "углас" преносе како је умало дошло до туче непосредно после меча, а разлог је пенал који је Погба пуцао у судијској надокнади и који није желео да препусти Лукакуу. Белгијанац је до тог момента имао два гола на свом конту и желео хет-трик, први у Премијер лиги после две пуне године, међутим Погба је остао непоколебљив у одлуци да он шутира. 

Да ствар буде гора, уследио је промашај, који је додатно разбеснео Лукакуа. Чим су ушли у свлачионицу, пише Сан, горостасни нападач кренуо је да напада пријатеља и да га подсећа да је био један од ретких на његовој страни у недавном сукобу са Мурињом. А ни Погба није остао дужан када су увреде у питању, очито сматравши да Лукакуу не дугује никакву услугу. 

Расправа је отишла толико далеко да је Оле Гунар Солскјер морао да интервенише и смири завађене саиграче.    

Остаје нам да видимо како ће се све ово одразити на атмосферу у свлачионици Јунајтеда пред најважније утакмице у сезони...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар