Врањеш попут Бенземе: Ја сам жртвени јарац!

У првом интервјуу за белгијски "ХЛН", Бањалучанин Огњен Врањеш отворио је душу и прокоментарисао скандале који су га коштали мјеста у првом тиму Андерлехта и репрезентације Босне и Херцеговине.

Фудбал 09.03.2019 | 10:00
Врањеш попут Бенземе: Ја сам жртвени јарац!
Врањеш је готово сваки дан "присутан" у белгијским медијима, а вјеровали или не, данас је дао први интервју за "ХЛН" у којом је потврдио да напорно тренира самостално јер жели да се врати у бриселску екипу...

"Могу само да помогнем младима својим искуством. Играо сам Лигу шампиона, Лигу Европе и био учесник Мундијала. Кад бих добио прилику да наступим од првог минута, сигурно бих се боље осјећао. Зарађивао би свој новац и задржао форму. Сада редовно тренирам самостално зато јер желим да учиним нешто за Андерлехт. Али након разговора са спортским директором Андерлехта Михаелом Вершуереном, јасно сам осјетио да је готово", уздахнуо је Врањеш јер се по његовом мишљењу бриселски клуб неће предомислити.

Новинар ХЛН-а Питер - Жан Калкоен је у тексту објаснио да је Врањеш имао два услова да пристане на интервју - први је да плати рачун у италијанском ресторану поред комплекса за тренинге Андерлехта, а други да му буде осигуран преводилац.

Своју ситуацију у клубу из Брисела упоредио са француским нападачем из Реала Каримом Бенземом, који је и даље члан "краљевског клуба". Врањеш сматра да је то "бизарно" јер приватни живот не би требао да има никакав утицај на терен.

"И Бензема је био укључен у разне контроверзе (постоји датотека о сексу с малољетном проститутком), али је и даље нападач Реал Мадрида, иако се мадридски клуб по величини не може ни мјерити са Андерлехтом. Оно што желим рећи, јесте да се моје грешке преувеличавају, осјећам се као жртвени јарац.То је неправедно. Платио сам скупо своје грешке у корацима, самокритичан сам и знам да оно што се дешавало посљедњих мјесеци није било добро за мене", изјавио је Врањеш белгијском ХЛН-у.

Бањалучки дефанзивац је етикетиран као "лош дечко" и то му, како је додао, посебно не смета.

"Немам проблем са имиџом 'лошег дечка', можда стварно и јесам, али свако има право на своје мишљење. То не могу промијенити, нити се желим бавити тиме шта други мисле о мени", додао је Врањеш.

Подсјетимо, Бањалучанин је најприје пребачен у Б тим бриселског клуба због понашања у Атини, гдје је "водио" навијање за АЕК у дербију са ПАОК-ом, потом због исцртавања тетоваже четничког војводе из Другог свјетског рата, Момчила Ђујића, као и због сексуалног скандала са београдском пјевачицом Јеленом Карлеушом.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар