Сузе нису биле узалуд: Крај сезоне за Винисијуса!

Надамо се да ово ипак неће зауставити његов фудбалски потенцијал. . .

Фудбал 07.03.2019 | 14:15
Сузе нису биле узалуд: Крај сезоне за Винисијуса!
Пораз и елиминација из Лиге шампиона није једина лоша вест за Реал Мадрид.

"Краљевски клуб" је у уторак остао и без двојице играча који су током првог полувремена затражили измену, а много озбиљнију повреду од Лукаса Васкеза зарадио је Винисијус Жуниор који је у сузама напустио терен "Сантјаго Бернабеуа".

Млади бразилски фудбалер ће због повреде лигамената колена бити ван терена најмање два месеца, што значи да се готово сигурно неће више враћати ове сезоне.

Винисијус је један од ретких "добитака" Реала ове сезоне пошто је добио велики простор за игру код Сантијага Соларија и искористио га у потпуности, па је тако забележио два гола и још 12 асистенција у својој премијерној години у Примери.

Момка рођеног 2000. године Реал Мадрид је "капарисао" још као малолетног за 65 милиона евра, али је у престоницу Шпаније стигао тек лане после позајмице у матичном Фламенгу.

Несрећни Винисијус Жуниор је добио и позив селектор Бразила, сјајног Титеа, за пријатељске утакмице током марта које би му биле и прве у дресу државног тима, међутим због ове повреде "деби" ће морати да одложи за неколико месеци.

Надамо се да ипак неће зауставити његов нестваран фудбалски потенцијал...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар