Украли сеф из возила брзе поште

- Полиција трага за разбојницима који су на Мањачи пресјекли пут радницима брзе поште "ЕуроЕxпресс" и пријетећи аутоматском пушком из комбија изнијели сеф за непознатом количином новца, сазнају "Независне".

 

Република Српска 06.03.2019 | 20:35
Украли сеф из возила брзе поште
Ова филмска пљачка десила се уторак око 23 часа у мјесту Добрња, а како је пријављено полицији, разбојништво су извела тројица маскираних бандита. Они су пријетећи оружјем радницима "ЕуроЕxпресса", који су били у возилу и кретали се према Бањалуци, отели новац и побјегли.

Незванично сазнајемо да се убрзо након пљачке, на магистралном путу од Бањалуке до Чађавице појавило више полицијских патрола и неколико десетина полицијских службеника те да су и радницима објеката који су у том периоду радили наложили да закључају врата и не отварају непознатим лицима. Међутим, разбојници су у ноћи пљачке умакли полицији, а остало је непознато и колико је новца било у сефу, односно да ли га је уопште било.

Како су нам рекли из "ЕуроЕxпресса", због истраге не желе давати било какве информације, стога није познат плијен с којим су побјегли разбојници.

Мјештани Добрње с којима смо разговарали кажу да су за пљачку у овом мјесту сазнали тек сутрадан у медијима, али да се на главној цести могло видјети више полицијских ротација.

"Тек смо на радију ујутро чули да је неко опљачкан на цести, али то је било тамо на главном путу. Ми ништа нисмо чули, а причали су јутрос да је тамо било доста полиције", испричала је мјештанка. И у Колима су јуче препричавали овај догађај јер су се полицијски службеници и у том мјесту распитивали о пљачкашима, али нико од мјештана није знао шта се тачно десило на путу према Чађавици.

Како су навели из Полицијске управе Бањалука, полиција  је поступила по пријави разбојништва и извршила увиђај на путу Бањалука - Чађавица, у мјесту Добрња.

"Обавијештен је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а рад на идентификовању осумњичених и расвјетљавању разбојништва је у току", рекли су из ПУ Бањалука.
 
(Независне)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Херцеговац

06.03.2019 21:08

Ако причамо о истој полицији они су дошли на вријеме а не после пљачке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛИСАВ

06.03.2019 22:33

ЕВО ОПЕТ СПЕЦИЈАЛЦИ ЗА ПЉАЦКУ БЛИНДИРАНИХ АВТОМОБИЛА С ЛОВОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

06.03.2019 22:42

Брза поста, а лопови јос брзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искуства

07.03.2019 07:07

Искуства нам указују гдје би полиција требала запоцети са тразењем плацкаса. Испитаи и возаца брзе посте, јер прица се у народу да се брзом постом допрема и д рога за неке кафице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

????

07.03.2019 07:13

"...,а остало је непознато и колико је новца било у сефу, односно да ли га је уопште било." Како јемогуце да возац незна колико новца има у сефу који му се налазиу возилу. Овдје несто смрди!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Личи

07.03.2019 07:24

Нешто познат рукопис..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

07.03.2019 14:41

Пљачкаши се пресвукли у полицијску униформу и започели увиђај. Истрага у току наредних 20-ак година.

ОДГОВОРИТЕ