''Немојте да чекате неколико година да нас гледате!''

Дејв Јејгер, тренер Сакраменто Кингса, веома је поносан на своје младе кошаркаше који играју изненађујуће добро ове сезоне.

Кошарка 09.03.2019 | 09:30
''Немојте да чекате неколико година да нас гледате!''
Иако им нико није предвиђао борбу за плеј-оф, Кингси се и те како налазе у њој и биће веома занимљиво видети да ли ће имати "горива" за крај сезоне.

Током сезоне увек искочи неки играч, а последњи који пружа сјајне партије је млади Хери Џајлс трећи, који на последња три меча просечно бележи 17 поена и за само 19 минута на терену.

У ноћи између понедељка и уторка Џајсл је постигао 17 поена, али је због јаког фаула над Корнеом искључен у четвртој деоници. Упркос томе, тренер Дејв Јејгер имао је само речи хвале.

"Напредује из дана у дан. Имао је неколико добрих потеза у првом полувремену", рекао је Јејгер и додао:

"Немојте да чекате неколико година да би нас гледали, јер ће ово путовање бити забавно. Хери је један пример тога, гледамо га како напредује, испред наших очију. Драго ми је због тога. Он је добар дечко".

Подсећамо, Џајлс је некадашња велика нада америчке кошарке, међутим бројне повреде колена су га омеле. Прошле сезоне уопште није играо како би се спремио за ову и за сада показује назнаке великог играча, само да га повреде заобиђу.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар