Миличевић остаје начелник Теслића

Милан Миличевић остаје начелник општине Теслић, потврђено је за Српскаинфо, након пребројавања гласова из четири спорна села: Очауша, Младиковине, Блатнице и Влајића.

Република Српска 06.03.2019 | 17:54
Миличевић остаје начелник Теслића
-Испоставило се да је све у шта смо сумњали тачно, али због кршења закона ће кривично одговарати сви који су у томе учествовали: од чланова бирачких одбора, до возача који су возили вреће са гласачким листићима и полицајаца који су пратили возила. Упркос свему резултат гласања је јасан: убједљива већина грађана је против мог опозива. Ипак, то није најбитније. Битно је да је у Теслићу побијеђен страх, да смо показали како треба организовати изборе и да ћемо на основу тога тражити реформу изборног система – рекао је Миличевић за Српскаинфо.

На питање новинара да ли ће сарађивати са Владом РС, Миличевић је договорио да таква сарадња с његове стране никад није била спорна”. 

-Једва чекам да се сретнем са предсједницом Жељком Цвијановић и премијером Вишковићем и једва чекам да они силни милиони, које су у минулој кампањи обећавали Теслићу стигну до нас – рекао је Миличевић.

Након гласања о опозиву, које је одржано у недјељу, гласови из спорних врећа из четири села пребројани су данас у просторијама Комисије за провођење референдума у Теслићу.

Учињено је то по налогу Републичке изборне комисије. Иако је актом, који је потписао предсједник РИК-а Оливер Благојевић, прописано да ће пребројавању гласова  присуствовати и медији, полицајци нису дозволили приступ новинарима, пренијела је Српскаинфо.(Српскаинфо)

Коментари / 39

Оставите коментар
Name

тоцак пдп

06.03.2019 17:59

тоцак папчино, враћај грађу

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

06.03.2019 18:16

Хеј народе стизу пензије.

Name

Свака част

06.03.2019 19:04

Велика побједа велики човјече, свака част.

Name

Ако

06.03.2019 19:26

Ако Сипа не ухапси свију до јутра на целу са Богданицем то це бити знак да дрзава не постоји.А показало се вец 100 пута управо то,да дрзава ни органи који спроводе закон не постоје у БиХ.

Name

ВРС-РВИ

06.03.2019 22:10

Еее ово је доказ да у РС и сада влада мањина над вецином, као и у прослом сазиву када су поцели са купивином ПАПАКА па до дана данасњег!!!! То се види и по Додику који зна да народ није за њега и његову секту која је зло за РС и њене градјане!!! Опозицији опаметите се инсистирати на ревизији изборног закона, и онда тразити ванредне изборе, и ако је Додик сигуран у своју владавину пристаце на избире!!! Браво за доктора Милицевица, тако се бори за сваки глас, тако се бори за народ у који је био сигуран да га подрзава, иако је имао пресиједницу( моја није) и министра пропалога здравства!!!

Name

Одговор свима

06.03.2019 23:59

Надам се да помало људима долази памет у главу. О овоме се говори вец мјесецима. Ове сто су тренутно на власти треба игнорисати јер последњи резултати избора нису воља народа вец лопова из СНСД а. Треба под хитно организовати нове фер изборе а посто це у том слуцају СНСД сигурно изгубити Под хитно направити нову институцију полиције која једноставно ради по закону који је за све једнак. Да скратим све институције морају се потпуно обновити јер овакав степен једноумља у једној страници је невидјен цак и у свјетским оквирима. Невјероватно да сви цланови СНСД а исто говоре зар бас нико нема ни мало разлицито мисљење. Па овако несто није видјено ни у Комунистицкој Партији СФРЈ односно оваква гомила малоумника На једном мјесту на овим просторима није никада видјена. Покусацу поново да будем кратак. Под хитно демократске промјене или револуција. Уколико јос неко РС назове дрзавном или Пак казе да је БиХ дрзава ја цу га први испљувати. Да појасним појам дрзаве. Устав и постивање устава загарантовано постивање људскост права , независно судство и једнакост свију пред законом . БиХ творевина три конститутивна народа? Ха,Ха БиХ је у стварности творевина Српских, Хрватских и Босњацких лопова који просипају национализам да би лаксе владали са преко 3 милиона људи јер без национализма они су сви у затворима. Људи у БиХ пробудити се и не дозволите да вас она 3 дрипца свакој 15 дана са новом измисљотинама практицно доводе до ратних сукоба . Њима се ниста неце десити они су се накрали а вама сваки дан неко из породицног круга одлази да ради у иностранство не само из пуког презивљавања вец и због зивота достојног цовјеку који у сваком погледу постоји у нормалним Европским Дрзавама. Уколико вас овај текст није пробудио из летаргије у којој се налазите нисте ни достојни да зивите као слободни људи будите и даље робови криминалних кланова који себе називају политицким партијама . Надам се да це овај мој текст пробудити макар 0,1% становника БиХ.

Name

@ВРС-РВИ

07.03.2019 07:12

Не лупај глупости жив био! Па Додик и СНСД су у Добоју раније добијали по 15-20.000 гласова а на сљедежим изборима, захваљујући раду СДС-а, добијаће између 30-40.000 гласова...нема подрене да објађњавам зашто. То значи да је аутоматски анулирана евентуална подршка СДС-у у Теслићу, Модричи, Петрову.... Док се играчи из ЦИК-а, ГИК-а, ВТСТ-а, тужилаштва и других лоповских институција не нађу иза решетака ОВДЈЕ НЕЋЕ БИТИ ДЕМОКРАТИЈЕ и НЕЋЕ СЕ ПОШТОВАТИ ВОЉА ГРАЂАНА!

Name

Цеститке

07.03.2019 08:31

Овако се бори за народ. Говедарице, Мицицу,Цицко, Обрене,Цавицу и др."родољуби" РС, не појависте се да, заједно са др Милицевицем браните и одбраните ЗАКОНИТ рад свога странацког колеге. Срамота!!! Све Цеститке за дрМилицевица. Од странака које су иницирале референдум о опозиву нацелника у Теслицу (и свим другим опстинама), а опозив пропао,треба тразити да намире троскове овог, политицког референдума- Овај референдум је показаокојим техникамасе Додиг одрзава на власти: злоупотребом власти и тросењем народних пара да бисе одрзаона власти. А утврдице истрага да и народну полицију РС злоупотребљава за остварење својих интереса. Наредне изборе бојкотовати,ако нема скенера и камера, јер ако семогу набавити камере за працење народа по Бањалуци, могу и за свако бирацко мјесто.

Name

сРБИН

06.03.2019 18:21

ПА ТА МИЛИЦИЈА НЕКОГА БРАНИ - АЛИ КОГА ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре србин

06.03.2019 21:24

Није ово Бугарска.

Name

Приједор

06.03.2019 18:31

Браво др Милане, браво што сте остали досљедни да ствар са преваром истјерате на чистац. Останите досљедни и у томе да кривци буду кажњени. Сад је доказано, мада се то знало и раније, да су покрадени и републички избори у октобру 2018. На жалост, опозиција није била довољно упорна да то и докаже. Зато, опозицијо, памет у главу па отворите четворе очи на слиједећим изборима! Др Миличевићу желим сретан рад и све најбоље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

06.03.2019 18:34

СВАКА ЦАСТ НАЦЕЛНИКУ ИБСВИМ ЊЕГОВИМ САРАДНИЦИМА ЗАТО СТО СУ ИМАЛИ ХРАБРОСТИ И ЗНАЛИ КАКО ДА СЕ СУПРОСТАВЕ СНСДовим ЛОПОВИМА. КАМО СРЕЦЕ ДА ЈЕ ТАКО БИЛО НА ОПСТИМ ИЗБОРИМА, САД БИ ОВА МАФИЈАСКА ВЛАСТ БИЛА ИЗА РЕСЕТАКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

07.03.2019 08:00

Треба се добро припремити за општинске па их потући до ногу, а потоом на републичким који следе после ових и ставити тачку на све.

Name

Стево

06.03.2019 18:41

Нека је са срећом , господине Начелниче !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

06.03.2019 18:44

БРАВО НАЦЕЛНИЦЕ И БРАВО ЗА ТВОЈЕ АКТИВИСТЕ. ЕТО НИЈЕ ТОЛИКО ВАЗНО СТО СТЕ ПОБИЈЕДИЛИ. ВАЗНО ЈЕ ДА СТЕ ДОКАЗАЛИ КАКО ВРЦ ВИСЕБОД ДЕЦЕНИЈЕ СНСД ПОБЈЕДЈУЈЕ. СНСД ЈЕ ЛОПОВСКА, КРИМИНАЛИЗОВАНА, КОРУМПИРАНА .. ПРАВА САТАНИСТИЦКА ДРУЗИНА. КАКАВ ТРЕБА БИТИ ЦОВЈЕК ПА ГЛАСАТИ ЗА ЛОПОВСКИ СНСД. ФУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац ВРС

06.03.2019 18:59

Треба распустит скупстину и на новим изборима сдс да понуди нове кадрове поготово млде људе вриједне постене патријоте и са скупстинском вецином засукат рукаве и до 2020 г доказат народу да нису дзаба дали у оволиком бр повјерење само слозно и успјех је загарантован

ОДГОВОРИТЕ
Name

УХ

06.03.2019 19:05

Казе "побиједјен сртрах"! Докле смо стигли када се неко боји љигавог лопова Богданица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бб м

06.03.2019 21:47

добро велис јунаце

Name

Тито

06.03.2019 19:06

СНСД-ЗЛО КОЈЕ МОРА БИТИ ПОБЈЕДЈЕНО СНСД-ЗЛОЦИНАЦКА ОРГАНИЗАЦИЈА ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

06.03.2019 19:20

БРАВО ЗА ДОБРЕ ДУШЕ, СВЕ ЧЕСТИТКЕ ДОКТОРУ МОЛИЧЕВИЋУ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

06.03.2019 19:23

Богданиц на апаратима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОСТА ВИШЕ!

06.03.2019 19:41

Зар мораш се с тилм мафијашима састајати. ИГНОРИШИТЕ ИХ, ОНИ СУ МАФИЈАШИ, НЕМОЈТЕ С ЊИМА БИТИ, ПА НЕКА И ТРАВУ ПАСЛИ! ТО СУ НАЈВЕЋИ ОЛОШИ И СМРАДОВИ СВОГА РОДА, ИМАЈТЕ ДОСТОЈАНСТВО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

06.03.2019 20:03

Нека вам цовјек показе кско се бори за сваки глас, како се цува сваки листиц, какви људи се сављају у комисије, какви су посматраци. Извуците поуку, науците лекцију, тбог васе опустености, због тога сто сте окренули главу од правих оцелицених, провјетених цланова, наравно постујем ја и подмладак, ви упорно губите и као са слином лопови млате са вама

Name

Ана

07.03.2019 00:18

Нека је човјек показао, али да ли је коначно видио и ко су они и схватио да са њима нема разговора и преговора. Они су лопови, преваранти, лажови. До подне једно, од подне друго.

Name

Окупација

06.03.2019 19:45

Овај референдум је показао степен окупације институција РС од стране СНСД.Признање да су вреће замењене током транспорта од гласачких места до Општине уз пратњу Јединице за подршку из Добоја и да у најмању руку они то нису спречили што им је била дужност, а сада је јасно да су у тој нечасни радњи учествовали.Тужно је то, а уствари трагично да Полиција РС која треба да штити народ и РС, а они раде за једну странку и њихове моћнике.Нема способности да наше институције организују изборе и једино се мора се вратити на поступак након рата када је изборе организовао ОЕСЦЕ уз СФОР. Срамота шта је секта СНСД и њен гуру Додик урадила од институција РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.03.2019 21:53

Ту јединицу за подрску из Добоја треба на детектор лази и ко год је несто незаконито уцинио одмах ОТКАЗ.

Name

@ре

07.03.2019 07:15

Да им неће можда МИНИСТАР (из СНСД-а) дати отказ!?! Па они функционичу по принципу "ја те извадим из гована па те држим у шаци" шта мислиш како сви опстају на власти?!?! Пола их има проблема са законом, 1/4 их уцијењује и влада захваљујући томе а 1$4 спава у посланичким клупама, комисијама, одборима.... таква нам је власт у РС

Name

БОБА

06.03.2019 20:11

ИСКРЕНЕ ЧЕСТИТКЕ.ПАМЕТ ЈЕ ПОБЈЕДИЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

06.03.2019 21:20

Тачно али уз Миличевића су му леђа чували и борили се за њега преостали његови али највјерни чланови, који су својом храброшћу, срцима и тјелима спречили крађу гласачки врећа са записницима и одолили свим уцјенама и претњама који је било на претек. То је била Давида и Голијата, поштења против лоповлука, обичног човјека против мафије.

Name

јана

06.03.2019 23:04

Храбрим Теслићанима велико хвала!

Name

Гаврило Принцип

06.03.2019 23:27

Господине Миличевићу. већ сам се јављао и признао колико сам одушевљен Вашом побједом! Једино Вам замјерам што очекујете од Жељке Цвијановић долазак у Теслић, а и сами знате да онај лопов Богданић ништа не ради сам и на своју руку! На овим просторима нема особе која је (преварама и незаслужено!) добијала тако значајне функције, као што је то Жељка Цвијановић! А о способностима и интелектуалним референцама да и не говорим. Немојте ни покушавати да сарађујете са таквом особом, јер све ово што су у недељу покушали да учине она и њена потрчкала и зомбији, чинили су и на претходним изборима, као и на ранијим... Поздрав и успјех у даљем раду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНГЕЛА МЕРКЕЛ И КОЛИНДА ДОНОСЕ МИЛИОНЕ!?

07.03.2019 08:01

Гаврило Принцип:"Једино Вам замјерам што очекујете од Жељке Цвијановић долазак у Теслић, а и сами знате да онај лопов Богданић ништа не ради сам". АКО ИМА НЕКА ДРУГА КАСА, БУЈРУМ ГАВРИЛО ПРИНЦИП. БИЛО БИ ДОБРО ПОКУЦАТИ НА СВА ВРАТА У КОЈИМА СУ СЕФОВИ ПА ДА ВИДИМО КО ЋЕ ИНВЕСТИРАТИ. НИКО, ОСИМ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ГДЈЕ ТИ ПРИНЦИП ЖИВИШ И У КОМ СВИЈЕТУ? СВЕ ОПШТИНЕ ИМАЈУ ПРЕМАЛО НОВЦА У ОДНОСУ НА ПОТРЕБЕ . ЈОЈ СРПСКОГ ЈАДА И БИЈЕДЕ. ГАЊАМО ПРИНЦИПЕ УМЈЕСТО НОВЦА НА БИЈЕДНОМ ЛОКАЛНОМ ПЛАНУ. НЕ ПРОЗИВАЈТЕ ЛОПОВЕ, ЉУДЕ КОЈИ ВИШЕ РАДЕ И ВИШЕ СТВАРАЈУ, ПАКОСТ И ЗЛОБА ЈЕ ОЗБИЉНА БОЛЕСТ.

Name

Ре

07.03.2019 08:27

Зна он засто је то изјавио.Није сигурно сто оцекује доброту сњене стране.Зна цовјек ста ради.Пуно је тога јавно обецала.Сад це само да то све искористи у корист града.Паметан је он.Зна ста ради.

Name

Мурија

07.03.2019 01:01

Господин Миличевић да је био просле године умјесто Вукоте знао би како доцекати врага И потпуно друкцији би били резултати. Веома способан И интелигентан цовјек.зив И здрав нам био!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

07.03.2019 08:16

Што то онда није урадио и за Вукоту? Овако испада борба само за лични интерес што у крајњем случају и јесте

Name

007

07.03.2019 11:40

Сад сте ресили све проблеме, идемо у ладивину да сацекамо постара са пензијама.

Name

007

07.03.2019 12:39

Пакост нам вири из оцију, нек комсији крепе крава мени могу две.

Name

ДОСИЕ X

07.03.2019 18:36

Колико је само оваквих вреца замјењено у прослим изборима. Нико не зна гдје је заврсило неколико тона папира за стампање изборног материјала мјесецим прије избора 2018. Али ево сад све знамо...висе није до њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.03.2019 17:15

Бас њега брига за присталице које це добити прекрсајне прије сто су правили нереде у Теслицу на дан избора. Њему је вазна функција а присталице он не бенда.

ОДГОВОРИТЕ