Размишљао да заврши каријеру, а сад...

. . . Бенфика сада тражи 100 милиона за њега! Жоа Феликс, талентовани фудбалер Бенфике, могао би да том лисабонском клубу направи веома уносан посао.

Фудбал 08.03.2019 | 16:00
Размишљао да заврши каријеру, а сад...
Занимљиво је да је Феликс у једном тренутку каријере размишљао да престане да се бави фудбалом, а сада можда буде продат и за 100 милиона евра, на колико се вреднује.

Феликс је отворио душу за магазин УЕФА пред меч осмине финала Лиге Европе против Динама из Загреба.

"Било је то време кад нисам играо, кад нисам уживао играјући фудбал. Хтео сам да напустим фудбал и окренем се неком другом спорту, али тада сам послушао оца који ми је рекао да ниједан спорт није лаган и да се све мора постићи жртвом", рекао је Феликс.

Деветнаестогодишњи Португалац је описао проблематичак почетак каријере у лисабонском тиму.

"На почетку је било тешко, али прави људи су били уз мене и помогли су ми. Мали је број оних који могу да играју у Бенфици и поносан сам што сам добио ту прилику. Толико људи би све дало да могу играти у овом дресу", додаје Феликс.

Он је открио своју највећу ману, али и тајну успеха.

"Нисам физички јак и због тога то морам да надокнадим кроз друге ствари попут бољег позиционирања и више додавања. Тајна је напоран рад и посвећеност. Ако то двоје комбинујете са талентом, све је могуће".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар