Даниловићева наставила са поразима!

Олга Даниловић, српска тенисерка, није успела да се пласира у главни жреб Индијан Велса после пораза у полуфиналу квалификација.

Тенис 06.03.2019 | 15:15
Даниловићева наставила са поразима!
Од Олге је била боља Белгијанка Исалин Бонавентуре (144. на свету) после преокрета, 6:7(8), 6:4, 6:4.

Даниловићева је поразом наставила да бележи катастрофалне резултате, па после освојене титуле у Москви крајем јула прошле године има учинак од пет победа (две у Фед купу) и 11 пораза.

Олга се у првом сету вратила од уводног заостатка од 3:0, затим спасила сет лопту на 5:4, а онда успела да слави после веома турбулентног тај-брејка. Српска играчица је у њему водила са 6:1, Белгијанка је затим повела са 7:6, да би Олга некако преокренула и тај део игре решила са 10:8.

Српкиња је добро ушла у други сет и повела са 3:1, али јој је Бонавентуре одмах вратила брејк, недуго затим направила још један, па увела меч у трећи сет.

У трећем сету видели смо малтене идентичан моменат као у претходном. Даниловићева је повела са 3:1 и имала 40:15 на сервису, али није успела да потврди брејк. Белгијска тенисерка је то искористила, преузела контролу над мечом, те повела са 5:3.

Олга је имала још две прилике да се врати у меч, али није искористила обе брејк прилике приликом сервиса за меч Белгијанке.

Бонавентуре ће се у другом, последњем колу квалификација за главни жреб Индијан Велса борити са талентованом Пољакињом Игом Швјонтек.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар