Данска ТВ: "Били су добра дјеца"

Данска државна телевизија приказала је вечерас документарни филм о Давиду Драгичевићу и Џенану Мемићу. У филму, између осталих, говоре Давидови родитељи Давор Драгичевић и Сузана Радановић, као и Џенанов отац Муриз.  

Свијет 04.03.2019 | 22:24
Данска ТВ: "Били су добра дјеца"
У емисији су приказани снимци из ноћи када је Давид нестао и када је његово тијело пронађено.

– Ово није само борба за праву за Давида, ово је борба за све нас –  казала је Сузана у филму наслова “Ко је убио мог сина?”.

“Давид је био дијете пуно љубави, интелигентан, добар друг, добро дијете”.

Мајка Сузана сјетила се тренутка када јој је јављено да је Давид нестао.

– Зазвонио ми је телефон, звао је Даворов брат, Давид је нестао. Ја знам да сам изашла напоље из чекаоне, да сам вриштала – сјећа се Сузана.

 Муриз Мемић је говорио и о свом сину Џенану. 

– Џенан је био одличан ученик у основној школи, Гимназији, понос генерације, друга година Правног факултета. Покренуо је један бизнис, сад је то остало мени. Обично остаје иза оца сину, а у овом случају је остало иза сина оцу – казао је Муриз.

У филму је приказана и Џенанова соба.

– Све је исто како је било, како је остало иза Џенана. Новчаник који је заборавио ту ноћ, документе. Гардероба стоји, мирише на њега. Ту ми је стварно тешко ући. Ово је трећи пут да сам ушао у собу – поручио је Муриз.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мир

04.03.2019 22:37

Тугу и бол, убице не разумеју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

04.03.2019 23:45

Људи , ово је страшно , морбидно и болесно ста нам раде а ми као овце у торова цутимо!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аурелија

05.03.2019 06:07

Драги родитељи, свака подрска!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

05.03.2019 06:45

САМО РЕВОЛУЦИЈА НАРОДА МОЗЕ ДА ЗАУСТАВИ ОВО ЗЛО ОД ДОМАЦИ ПОЛИТИЦАРА КОЈИ ПОМОЦУ МЕДЈУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ПЉАЦКАЈУ !УНИСТАВАЈУ И УБИЈАЈУ НОРМАЛНЕ ГРАДЈАНЕ !НАРОДЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ УНИСТИТЕ КРИМИНАЛЦЕ ОВАКВА РЕПУБЛА СРПСКА И БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ОДГОВАРА САМО ЊИМА А НЕ НАСОЈ ДЈЕЦИ И БУДУЦНОСТИ

ОДГОВОРИТЕ