Шукер и Мијатовић нису хтјели да додају лопту Раулу!

Бивши тренер Реала, Фабио Капело, причао је за "Скај Спорт" о случају нападача Интера, Маура Икардија.

Фудбал 08.03.2019 | 09:45
Шукер и Мијатовић нису хтјели да додају лопту Раулу!
Аргентинац у последње време има велики проблем јер се чини да колеге из тима не желе да му додају лопту, чак и када се налази у изгледној позицији.

Капело, који је био тренер Реала у два наврата, први пут у сезони 1996/97. причао је како је и сам, као тренер краљевског клуба, имао искуства када играчи нису желели да додају лопту колеги из тима.

Капело је открио да се конкретно радило о Давору Шукеру и Предрагу Мијатовићу, који нису хтели да додају лопту голгетеру Раулу Гонзалесу.

"Видим да неки играчи Интера не додају лопту Икардију, и он је почео да узвраћа истом мером. Тренер би тако нешто морао да примети. Када сам ја био тренер Реала, имао сам случну ситуацију. Шукер и Мијатовић нису хтели да додају лопту Раулу. Приметио сам то и позвао их обојицу у канцеларију. Рекао сам им шта сам приметио и они су рекли да је то била случајност", каже Капело.

Није се на томе завршило.

"Иста ствар се поновила и на наредној утакмици и после тога сам одлучио да их упозорим. Рекао сам им, 'ако се тако нешто понови још једном, вас двојицу ћу преселити на клупу'. Никад се после тога нешто слично није поновило", поручио је Италијан.

Дао је одигиналан савет тренеру Интера, Лучану Спалетију.

"Спалети мора да прича са актерима дешавања на терену, не са штампом о свему томе. Морате у таквим ситуацијјама одвојити играче састране и пронаћи брзо решење", поручио је Капело.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар