Мурињо: Промјене у Јунајтеду су привремене!

Бивши менаџер Манчестер јунајтеда, Жозе Мурињо, песимиста је по питању тога да ће промене које је у клуб донео Оле Гунар Солскјер потрајати.

Фудбал 06.03.2019 | 17:45
Мурињо: Промјене у Јунајтеду су привремене!
Португалац, којем је 18. децембра 2018. уручен отказ после пораза од Ливерпула, сматра да ревитализација Јунајтеда није дугорочна и не верује да ће Солскјер имати добар резултат на дуже стазе.

Мурињо је дао конкретан пример упоредивши ситуацију у Фуламу и ону у Јунајтеду. 

"Да ли је Фулам могао да пронађе бољег менаџера од Клаудија Ранијерија? Никако. Може ли да се његово искуство упореди да искуством наследника Скота Паркера? Никако. Међутим, понекад у фудбалу, а такав је пример и у мом бившем клубу, догоде се моменталне промене. Лично не верујем превише у те промене и њихову дугорочност. Оне су моменталне и некад дају позитивне резултате", поручио је Мурињо. 

Он је на неки начин признао и да је било одређених проблема са играчима, док је био у Јунајтеду, посебно у случају Пола Погбе. 

"Ако ми кажете да је у прошлости било неких проблема, о томе не бих да причам из очигледних разлога. Не могу да порекнем да су неки фактори имали утицаја да тај последњи период не буде добар. Немогуће је освајати трофеје без добрих односа са играчима. Оно што је потребно је да понекад убрзате процес, да постанете клупски човек, а да би то постали морате да заборавите себе. Увек сам то помало радио, понекад за добро клуба и групе. Стављам себе у позицију коју, када се гледа са стране, није најбоља, али не жалим јер сам увек све давао од себе за клуб", рекао је Мурињо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар